Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

Η "Ελληνική Αυγή" για το Δήμο και την Αντιπεριφέρεια του Πειραιά σε μια ακόμη μεγάλη ενημερωτική δράση στο κέντρο του μεγαλύτερου λιμανιού της Χώρας..


Μεγάλη ενημερωτική δράση της “Ελληνικής Αυγής” σε ολόκληρο τον Πειραιά - Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο το πρωί δεκάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες ακολουθούμενοι από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Κούζηλο Νικόλαο καθώς και από πλήθος υποψήφιων Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, περιηγήθηκαν σε ολόκληρη την πόλη του Πειραιά βλέποντας  όπως πάντα - από κοντά τους Έλληνες πολίτες της πόλεως και συζήτησαν μαζί τους τα.....
προβλήματα που τους κάνουν τη ζωή δύσκολη.


Προβλήματα τα οποία μόνο η Χρυσή Αυγή ανέκαθεν έθιγε και έκανε ότι μπορούσε για να τα εξαλείψει. Φτώχια, ανέχεια, ανεργία, ήταν μόνο λίγα από εκείνα που οι πολίτες ενθέρμως συζητούσαν με τον συναγωνιστή Νικόλαο Κούζηλο.«Είστε η τελευταία μας ελπίδα, η ελπίδα αυτού του τόπου» έλεγαν κάποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων που μετά βίας ακόμα γλιτώνουν το λουκέτο. «Το μέλλον των παιδιών μας κρίνεται σε αυτές τις εκλογές και κάποιοι θέλουν ακόμα και σήμερα  να βάζουν τους νέους να σκέφτονται σύμφωνα με το ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας..!» μας είπε ένας εκπαιδευτικός της πόλεως.


Οι συναγωνιστές διένειμαν εκατοντάδες εφημερίδες και ενημερωτικά έντυπα στους χιλιάδες πολίτες του Πειραιά που για ακόμη μια φορά η υποδοχή που μας επεφύλασσαν όπου και αν βρισκόμασταν, ήταν υποδοχή γεμάτη Ελλάδα! Γεμάτη με την οικειότητα του Έλληνα που εμπιστεύεται εκείνον που έχει μπροστά του.

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι η μάχη για μια ελεύθερη Ελλάδα δίδεται στο φυλάκιο Χρυσή Αυγή.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! - ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών