Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 22, 2014

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟ!

Χωρίς τίτλο
Μόλις 4 μέρες μετά την απάντηση μέσω της ψήφου του που έδωσε ο ελληνικός λαός ανεβάζοντας τα ποσοστά της χρυσής Αυγής , τα συστημικά  ΜΜΕ συνεχίζουν  στον ίδιο ρυθμό τον οχετό εναντίον του κινήματος, όπως και προ των εκλογών.
Συγκεκριμένα το καθεστωτικό ΒΗΜΑ επιχειρεί για ακόμα μια φορά να ταυτίσει τη Χρυσή Αυγή με τον ναζισμό, σχολιάζοντας τα.......
ανεβασμένα ποσοστά στο Δίστομο  συνδυαστικά με τη θηριωδία που διαπράχθηκε στο χωριό τον Ιούνιο του ’44. Εκτός από τους γνωστούς χαρακτηρισμούς «ακροδεξιό μόρφωμα», θεωρεί και ναζιστές  τους 99 ψηφοφόρους της Ελληνικής Αυγής , ενώ σκόπιμα παραπλανεί τους αναγνώστες αναφέροντας πως ο χαρακτηρισμός «μαύρη προπαγάνδα» (που έγινε στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής με αφορμή τη συνέντευξη της υποψήφιας Διστομίτισσας Σιδέρη –Τσάμη  ) αφορά το έγκλημα αυτό καθαυτό.
Η υποψήφια όπως και η Χρυσή Αυγή  επ’ ουδενί φυσικά και δεν δικαιολογούν τη θηριωδία. Άλλωστε  η υποψήφια είχε συγγενικά μέλη στα θύματα  της σφαγής. Το μόνο που έκανε είναι να τονίσει την ευθύνη των κομμουνιστικών  ένοπλων ομάδων οι οποίοι επιτέθηκαν με ενέδρα στα στρατεύματα κατοχής, με αποτέλεσμα 40 νεκρούς Γερμανούς στρατιώτες. Οι κομμουνιστές μολονότι γνώριζαν τα αντίποινα που θα επακολουθούσαν, αποσύρθηκαν στο βουνό εξασφαλίζοντας τους εαυτούς τους, αφήνοντας  όμως τον άμαχο πληθυσμό ανυπεράσπιστο στο μένος και την οργή των  Γερμανών στρατιωτών που ζητούσαν εκδίκηση.
Επιπλέον η υποψήφια της Ελληνικής Αυγής υπενθύμισε την «γραμμή»  για αδράνεια που έδινε το ΚΚΕ στους οπαδούς του την ώρα της επίθεσης των Γερμανών εναντίον της Ελλάδας  ευθυγραμμιζόμενο στις εντολές της Μόσχας, καθώς τότε βρισκόταν σε ισχύ η συμφωνία Ρίμπετροπ-Μολότοφ.
Η καραμέλα του ναζισμού που πιπιλάνε εναντίον της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως δεν έλιωσε ακόμα, αφού είναι το τελευταίο τους χαρτί ψαρεύοντας σε θολά νερά.  Οι Διστομίτες που στήριξαν το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής  ανεβάζοντας το ποσοστό στην περιοχή και διπλασιάζοντας τις ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του 2012, προφανώς δεν είναι ναζιστές αλλά Έλληνες εθνικιστές, όπως και όλοι οι φίλοι της Χρυσής Αυγής.

2 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΟΦΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΝ ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ 400 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια για το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων και τις τεράστιες ευθύνες (και) του ΕΛΑΣ που εκτέλεσε 81 κρατούμενους αιχμαλώτους γερμανούς στρατιώτες, μεταξύ των οποίων και 4 βαριά τραυματίες, του Λόχου Σόμπερ που είχαν παραδοθεί στους ελασίτες μετά από μάχη στην Κερπινή και παρά τις επί μέρες διαπραγματεύσεις, μαζί τους, του μητροπολίτη Θεόκλητου για την ανταλλαγή τους (απελευθέρωση) με αντίστοιχο αριθμό κομμουνιστών κρατουμένων που είχε δεχτεί ο Φον Λε Σουίρ, εδώ http://hfwni.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7842.html και εδώ http://anamorfosis.net/?p=51, χωρίς βέβαια σε καμμιά περίπτωση να δικαιολογείται το θηριώδες έγκλημα πολέμου των εγκληματιών ναζί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών