Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 07, 2014

Συνελήφθησαν 15 και αναζητούνται άλλοι 10 ΓΥΦΤΟΙ - όπως λέει ο λαός - ή "Ρομά" -όπως λένε τα ΜΜΕ και οι αριστεροί - για πάνω από 100 ληστείες... Σύμπτωση ή "χάρισμα";!

tsigganoi-symploki__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έλληνα ξέφυγε από την κατεστημένη προπαγάνδα και δες τον τρόπο ζωής και την συμπεριφορά όλων των... φυλών. Ίδιος με ελάχιστες εξαιρέσεις και πανομοιότυπος με παραλλαγές. Γεννιούνται έτσι. Δεν είναι "ρατσισμός". Είναι απλή παρατήρηση.
 
Ληστοσυμμορία νεαρών «ευπαθών» που λήστευαν διερχόμενους οδηγούς στον Ασπρόπυργο εξάρθρωσε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας 15 από δαύτους, ηλικίας από 15 έως 22 χρόνων ενώ αναζητούνται άλλα 10 άτομα.
Ο τρόπος δράσης τους ήταν ο εξής: δύο ή περισσότερα μέλη της σπείρας σταματούσαν τα οχήματα, είτε στήνοντας εμπόδια στο δρόμο, είτε προσποιούμενοι καυγά, είτε προσεγγίζοντας την πόρτα του διερχόμενου οδηγού, προφασιζόμενοι ότι θέλουν να ρωτήσουν κάτι ή για να ζητήσουν αναπτήρα. 
Ταυτόχρονα άλλα 2 ή περισσότερα άτομα πλησίαζαν από......
πίσω τα οχήματα, άνοιγαν τις πόρτες, αιφνιδίαζαν τους οδηγούς και αφού τους χτυπούσαν άρπαζαν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Σε όσες περιπτώσεις τα θύματά τους προσπαθούσαν να τους κυνηγήσουν, δέχονταν επίθεση με πέτρες από άλλα μέλη της ληστοσυμμορίας  που εφορμούσαν από καταυλισμό «ευπαθών» της περιοχής. 
Σε μία περίπτωση μάλιστα οι «ευπαθείς» δεν δίστασαν να χτυπήσουν μια γυναίκα που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Τα μέλη της ληστοσυμμορίας διέπρατταν καθημερινώς από 3 έως 10 ληστείες, ενώ εκτιμάται ότι ο αριθμός των περιπτώσεων ληστειών που έχουν διαπράξει, ξεπερνάει τις 100!!!
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών