Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 07, 2014

ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

eam_ert_600_375_-1520156781
Γράφει ο Αθανάσιος.

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο, κάποιου Δημήτρη Ψαρρά, ανέγνωσα χθες στην εμετική ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος του, νεόκοπου υποτακτικού των διεθνών τοκογλύφων, Τσίπρα.
http://left.gr/news/oi-stratigoi-toy-fylakismenoy-arhigoy
Οι πολυσυλλεκτικοί αμερικανοκομμουνιστές του  ΣΥΡΙΖΑ “ενοχλήθηκαν” από το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να.....
εκλέγουν κατά βούληση τους εκπροσώπους τους στο ευρωκοινοβούλιο.
Ένα ευρωκοινοβούλιο στο οποίο κατοικοεδρεύουν πάσης φύσεως ανώμαλα και κατάπτυστα ανθρώπινα υβρίδια (ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, κτηνοβάτες), εκλεγμένα από ιδεολογικούς τους “συνοδοιπόρους”, πρέπει, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο εν λόγω άρθρο, να αισθάνεται “ντροπή” διότι εκπροσωπείται πλέον από 2 τιμημένους και άξιους απόστρατους αξιωματικούς, εκλεγμένους με το ψηφοδέλτιο του Κινήματός μας.
Βέβαια η συμπλεγματική και κομπλεξική συμπεριφορά του εσμού των αναρχομαρξιστικών και ανθελληνικών συνιστωσών, προς τους έλληνες στρατιωτικούς, εκπορεύεται από την ιδεολογική και κομματική ταύτισή τους με τις εγκληματικές συμμορίες του ΔΣΕ, της ΟΠΛΑ και όλων αυτών των αμετανόητων δολοφόνων της προδοτικής παράταξης της αριστεράς.
Όταν τα ιδεολογικά και πολιτικά πρότυπα ενός “κόμματος” (χαριστικός ο χαρακτηρισμός) είναι συμμορίες ενόπλων που έσφαζαν αφειδώς έλληνες, επειδή φορούσαν τη στολή του έλληνα στρατιώτη, είτε επειδή δεν συμπορεύονταν με αυτούς στο ανθελληνικό, κομμουνιστικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του 1944-1947, τότε είναι προφανείς οι καταβολές, αλλά και οι επιδιώξεις του.
Πρόσφατα μάλιστα, κατά την παρουσίαση του “προγράμματος” του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ένοπλες Δυνάμεις, γίναμε κοινωνοί μίας υπέρμετρης βλακείας (προδοτικής διάθεσης κατά το ακριβέστερο).
“Λαϊκές οργανώσεις άμυνας” θα υποκαταστήσουν τον τακτικό στρατό, “συμβούλια στρατευσίμων” θα αποφασίζουν την εξέλιξη των αξιωματικών (!!!) και (φυσικά) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της στρατιωτικής θητείας.
Φυσικά εάν τα ανωτέρω δεν αποτελούν απλά μία προσπάθεια συγκερασμού “απόψεων” και πάσης φύσεως εγκεφαλικής και νοητικής ανωμαλίας που διέπει τις κατακερματισμένες αναρχομαρξιστικές “συνιστώσες”, τότε σίγουρα αποτελούν ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
Επίσης ο ανωτέρω κονδυλοφόρος, των υποστηρικτών της τρομοκρατίας και της αναρχίας κάνει λόγο για “τις κατά καιρούς απόπειρες εκδημοκρατισμού των ενόπλων δυνάμεων”.
Σίγουρα η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ περί “εκδημοκρατισμού” των Ε.Δ. αναφέρεται στην πρακτική του κομματικού “προπάτορά”, του ΠΑΣΟΚ, η οποία περιελάμβανε την κομματικοποίηση του στρατεύματος, τις προαγωγές των “ημετέρων” και τις διώξεις των “αλλόφρονων”, την αναξιοκρατία, τη ρουσφετολογία και την αναγωγή των Ε.Δ. σε φορέα “εύρεσης εργασίας” για κάθε κομματόσκυλο, μέσω προσλήψεων κυριολεκτικά “από το παράθυρο”.
Η υποστήριξη μίας μεγάλης μερίδας των στελεχών των Ε.Δ. προς το Κίνημά μας, “θορύβησε” τα επιτελεία του νεοταξικού μορφώματος (κι έσχατου δεκανικίου του ξενοκίνητου δικτατορικού καθεστώτος).
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας υπήρξαν ανέκαθεν οι θεματοφύλακες των οσίων και των ιερών της Φυλής μας, έδωσαν το αίμα τους αντιμετωπίζοντας ξένους κι ΕΝΤΟΠΙΟΥΣ εχθρούς και δεν θα λυγίσουν τη θέλησή τους απέναντι στους ξενόδουλους ΕΦΙΑΛΤΕΣ, είτε “αριστερής” είτε “δεξιάς” επιγραφής.
Η λάσπη και η συκοφαντία δε, τον οποίο ορισμένα κομματικά ανθρωποειδή εξαπολύουν εναντίον τους, αποτελούν το κατεξοχήν “πεδίο” δράσης των ανυπόληπτων, καιροσκόπων και σιχαμερών πολιτικάντηδων και κατά συνέπεια δεν τους αγγίζει.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

1 σχόλιο:

  1. Πάλι στοχοποιούνε κόσμο οι αμετανόητοι μισέλληνες εγκληματίες μπολσεβίκοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών