Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 07, 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;

ÓÕÍ.ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÅÊÐÑÏÓÙÐÏÕ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ ÐÁÍÏÕ ÓÊÏÕÑËÅÔÇ (EUROKINISSI / ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ) 
Ενώ εξ’ αρχής το παρδαλό συνονθύλευμα  ΣΥΡΙΖΑ αρνείτο κάθε συζήτηση περί «συναίνεσης» για την εκλογή νέου προέδρου της (δήθεν…) δημοκρατίας, τώρα φαίνεται πως αλλάζει ρότα.
Έτσι, ο εκπρόσωπος τύπου Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στο mega, είπε ότι η συγκυβέρνηση οφείλει να ρωτήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν κάνει τις επιλογές του νέου διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος, του επιτρόπου στην Ε.Ε., αλλά και νέου προέδρου της δημοκρατίας. Δηλώνοντας επιπλέον, πως δεν αρνείται το κόμμα του, την ανάγκη συναινέσεων για την επιλογή του προέδρου, ανοίγοντας διάπλατα παράθυρο για τάτσι-μίτσι-κότσι με τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας:
«Περιμέναμε από την κυβέρνηση να καλέσει τα......
κόμματα σε διαβούλευση για τον διοικητή της Ελλάδος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέθετε προτάσεις για πρόσωπα αν μας καλούσε η κυβέρνηση. Πρέπει η κυβέρνηση να ρωτήσει το ΣΥΡΙΖΑ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και για την επιλογή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος επειδή ηττήθηκε στις ευρωεκλογές… Δεν αρνούμαι την ανάγκη συναινέσεων για το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Π.τ.Δ προκύπτει από την Βουλή αλλά οι συσχετισμοί δεν είναι πραγματικοί».
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Εδώ τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζεται ή δε θέλει να κυβερνήσει ή συμβαίνουν και τα δύο αυτά μαζί. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών