Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 17, 2014

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ; ΝΑΙ, ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!

Σάμπως το πήραν χαμπάρι και οι μαρξιστές της αριστεράς (και της… προόδου), ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι απολύτως συνειδητοί και όχι τυχάρπαστοι, ευκαιριακοί, διαμαρτυρόμενοι, οργισμένοι, αγανακτισμένοι και τα τοιαύτα, που τους φταίει μόνο η οικονομική κρίση (όπως είναι τέτοιοι πολλοί εκ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ). Σας μεταφέρουμε, λοιπόν, τα βασικά από πρόσφατο άρθρο της «Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ένας στους δέκα; Ένας στους δέκα!»:

«Μισό εκατομμύριο κόσμος ψήφισε τη Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές. Κοντά εκατό χιλιάδες πείστηκαν για αυτή τους την...
εκπροσώπηση στο διάστημα που μεσολάβησε από τις βουλευτικές, στο διάστημα που η ναζιστική ηγεσία πέρασε τις πύλες του Κορυδαλλού με βαριές και ορατά τεκμηριωμένες ποινικές κατηγορίες και τα κανάλια γίνανε προσεκτικότερα με το χάδι στη συμμορία.
 

Το μισό αυτό εκατομμύριο κόσμος είδε, ξέρει, επέλεξε.... Μισό εκατομμύριο δέχτηκε να μπει στις γραμμές της ναζιστικής παρέλασης, να συντονιστεί με τα συνθήματα, τις ιαχές και το βήμα. Δέχτηκε να διακινήσει σταυρωμένα ψηφοδέλτια, να ακούσει και να θαυμάσει, ίσως και να διαδώσει, το υστερικό μήνυμα-χειρονομία του προφυλακισμένου αρχηγού της συμμορίας. Κυριολεκτικά στρατολογούν δίπλα μας οι ναζιστές. Στη μηχανή αφανισμού εντάσσουν τους ψηφοφόρους που κέρδισαν. Παίρνουν και εκτελούν εντολές. Μόνο το ΚΚΕ καταγράφει μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ εκλεγμένων και «επιλαχόντων» ευρωβουλευτών – και το ΚΚΕ είναι γνωστό για αυτή του τη δυνατότητα οργανωμένης και πειθαρχημένης σταυροδοσίας. Ούτε το ΚΚΕ όμως δεν στελέχωνε την πρώτη Κυριακή με τέτοια πληρότητα τα εκλογικά τμήματα με κομματικούς αντιπροσώπους. Οι «παραστρατημένοι» έχουν μπει στους λόχους.
 
Μα μισό εκατομμύριο φασίστες; Ναι, μισό εκατομμύριο υποστηρικτές ενός πρωτόγονα ναζιστικού σχήματος που διαθέτει ήδη τον απαιτούμενο πυρήνα της συμμορίας και κινείται να συγκροτήσει κίνημα».

(ΥΓ): «Ξεχνά» βεβαίως κάποια κρίσιμα πραγματάκια ο συντάκτης του άρθρου. Όπως, ότι το πρόσφατο εξαιρετικό εκλογικό αποτέλεσμα που πέτυχε η Χρυσή Αυγή, το πέτυχε με τον Αρχηγό και 5 βουλευτές του Κινήματος στη φυλακή, με συνθήκες άγριας κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας, με τον φόβο της απαγόρευσης της συμμετοχής στις εκλογές να επικρέμεται μέχρι λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, με πλήρη φίμωση της φωνής μας από τα τσοντοκάναλα των ολιγαρχών (σε συνδυασμό με ύβρεις και συκοφαντίες όποτε αναφέρονταν σε δηλώσεις ή δράσεις μας), με κομμένη κρατική χρηματοδότηση και με άλλες τέτοιες… δημοκρατικές διαδικασίες. Υπ’ αυτές τις συνθήκες, το σχεδόν 10% ήταν πραγματικός άθλος!

1 σχόλιο:

  1. Μην στεναχωριέσε ρε συ. Όπως κάναμε το σχεδόν 10% μπορούμε αύριο να κάνουμε και το σχεδόν 20%, να μην σου πω και παραπάνω εάν έχουμε μαζί μας και τον αρχηγό.

    Εμείς εδώ θα είμαστε με την ψήφο έτοιμη για την σχισμή της κάλπης. Αυτοί δεν ξέρω εάν το έχουν ακόμη καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών