Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 17, 2014

Μάρτυρες υπεράσπισης του Σ. Ξηρού οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κουράκης και Κατριβάνου: Ιδού οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής!

Ενώ η Χούντα Σαμαρά βγάζει από την πίσω πόρτα -δια της παραχώρησης αδειών- τους αριστερούς τρομοκράτες από τις φυλακές, η συμμορία της Κουμουνδούρου, συνέταιρος της ΝΔ στο αντισυνταγματικό τόξο κατά της Χρυσής Αυγής, παρίσταται ολόθερμα και δια βουλευτικής εκπροσώπησης στο πλευρό του αρχιτρομοκράτη της 17 Νοέμβρη.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης στο αίτημα του Σάββα Ξηρού προς τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να διακοπεί η κράτησή του στις φυλακές Κορυδαλλού και να συνεχιστεί υπό μορφήν κατ' οίκον νοσηλείας, έσπευσαν οι βουλευτές του Σύριζα και σφοδροί κατήγοροι της Χρυσής Αυγής...
Τάσος Κουράκης και Βασιλική Κατριβάνου. Αποδεικνύουν αν μη τι άλλο, τις βαθύτατες συγγενικές σχέσεις μεταξύ της μήτρας των τρομοκρατών και του κόμματος της «ριζοσπαστικής» αριστεράς, το οποίο πρωτοστατεί στην εκστρατεία «μηδενικής ανοχής» προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Δίχως να κρατούν τα προσχήματα, οι αριστεροί συμμορίτες απλώνουν ασπίδα προστασίας γύρω από τον αγαπημένο τους τρομοκράτη, όπως έχουν άλλωστε πράξει πολλάκις κατά το παρελθόν.

Τελευταία παραδείγματα, εκείνα του αδερφού του Σάββα, Χριστόδουλου Ξηρού, τον οποίο επίσης συνέδραμαν οι βουλευτές και η ηγεσία του Σύριζα σε όλα του τα αιτήματα προς τις δικαστικές αρχές, αλλά και του Κώστα Σακκά, την αποφυλάκιση του οποίου απαιτούσε σύσσωμη η αριστερά. Όλα αυτά βεβαίως, αποσιωπήθηκαν εντέχνως, μετά τις εξαφανίσεις και των δύο: ο πρώτος δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές και ο δεύτερος σπάζοντας τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Όπως είναι αναμενόμενο, ουδείς εκ των «ευαίσθητων δημοκρατών» της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του ακαδημαϊκού κόσμου -οι οποίοι με τόσο μίσος λυσσομανούν κατά της Χρυσής Αυγής- θίχτηκε από τους παρατρεχάμενους του Ξηρού βουλευτές του Σύριζα και την ολόθερμη συμπαράστασή τους σε έναν εκ των πρωταγωνιστών των εγκλημάτων της τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Κατά πως φαίνεται, τόσο η ψοφοδεξιά όσο και η αριστερά έχουν αποδεχθεί πως η αριστερή τρομοκρατία προάγει την δημοκρατία!

Κατά τ' άλλα, η κοινοβουλευτική ουρά της 17 Νοέμβρη απαιτεί την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματική οργάνωση»!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών