Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 29, 2014

"Τον Αράπη και αν τον πλένεις.....".. Η περίπτωση του Μάριο Μπαλοτέλι

Διανύουμε μια περίοδο που ολόκληρη η υφήλιος έχει στραμμένο το βλέμμα της γύρω από τα δρώμενα του Μουντιάλ που διεξάγεται στη Βραζιλία.
Ανάμεσα στα πολλά που ξεχωρίζουν, με την αρνητική έννοια, είναι φυσικά και οι..."νατουραλιζέ" Εθνικές Ομάδες που κατέρχονται στα γήπεδα ως ένα συνονθύλευμα εθνικοτήτων που έχουν... μπολιαστεί με το...αφρικάνικο αίμα. Το πιο αποκρουστικό είναι το φαινόμενο με τις ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου να μετρούν.. μαύρες παρουσίες στις συνθέσεις τους.

Από την Ολλανδία, μέχρι τη Γαλλία και την Ιταλία, "μαύροι" δίνουν το παρών στις "εθνικές ομάδες" και φυσικά είναι αυτοί στους οποίους στρέφονται και τα περισσότερα φλας της δημοσιότητας, ώστε να αφομοιωθούν σαν "πλήρη μέλη" της κοινωνίας και του Έθνους.

Στην περίπτωση της Ιταλίας λοιπόν υπάρχει ένα..."αστέρι", ο Μάριο Μπαλοτέλι, που έχει φροντίσει στα 23 του χρόνια - αν είναι τόσο βέβαια καθώς στην Αφρική(καταγωγή από την Γκάνα έχει) δεν υπάρχει κανένα πιστοποιητικό γέννησης - να πιστοποιεί με τον κάθε δυνατό τρόπο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ιταλός.

Η εκκεντρική του συμπεριφορά, οι βρισιές, η ακατάσχετη αλαζονεία του, η αγάπη του προς τους μαύρους ράπερς, η έφεσή του στις απολαύσεις(αλκοόλ, χρυσός, γυναίκες) και οι βλασφημίες του προς τη θρησκεία του Έθνους (σε αυτό παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο ότι έχει ανατραφεί σε οικογένεια εβραίων της Ιταλίας διαβάζοντας την Τορά και το Ταλμούδ) στο οποίο "ανήκει"  είναι απλά ενδείξεις.

Μετά τον αγώνα με την Ουρουγουάη, που επέφερε και τον.......
αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντιάλ των γειτόνων μας, σε συνδυασμό με τη σκληρή κριτική που δέχθηκε και από τους συμπαίκτες του και από τα ΜΜΕ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του απέναντι στον προπονητή και τους Ιταλούς διεθνείς (η απειθαρχία και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης είναι ακόμη μια ένδειξη) είχε ως αποτέλεσμα το... ξέσπασμα του αίματός του και η παραδοχή του ότι "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΣ".

Δήλωσε συγκεκριμένα ο Μπαλοτέλι:

Είμαι ο Μάριο Μπαλοτέλι, είμαι 23 ετών και δεν επέλεξα να είμαι Ιταλός.  Ηθελα πολύ αυτό το Μουντιάλ και είμαι εκνευρισμένος και απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Ναι, ίσως έπρεπε να έχω σκοράρει με την Κόστα Ρίκα, έχετε δίκιο. Αλλά και τι έγινε; Ποιο είναι το πρόβλημα; Τι θέλετε να πείτε με όλα αυτά; Μην κατηγορείτε εμένα γιατί ο Μάριο Μπαλοτέλι τα έδωσε όλα για την εθνική ομάδα και δεν έκανε κανένα λάθος στη συμπεριφορά. Ψάξτε λοιπόν για άλλες δικαιολογίες γιατί ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει καθαρή τη συνείδηση του και είναι έτοιμος να προχωρήσει πιο δυνατός σε σχέση με πριν και με το κεφάλι ψηλά. Υπερήφανος που τα έχω δώσει όλα για την χώρα σας. Ή ίσως, όπως λέτε εσείς, δεν είμαι Ιταλός. Οι Αφρικανοί δεν θα σκέφτονταν ποτέ να κυνηγήσουν έναν "αδερφό" τους. Ποτέ. Σε αυτό εμείς οι νέγροι είμαστε έτη φωτός μπροστά. Ντροπή δεν είναι αυτός που μπορεί να χάσει ένα γκολ ή να τρέξει λιγότερο ή περισσότερο. Ντροπιαστικά είναι αυτά τα πράγματα. Αληθινοί Ιταλοί! Αλήθεια;


Δε χρειάζεται να αποκωδικοποιήσουμε τίποτα από τα παραπάνω. Είναι ξεκάθαρα όλα άλλωστε. Η Εθνική Ομάδα της Ιταλίας για τον Μπαλοτέλι είναι απλά ένας... φορέας που έτυχε και παίζει για να "κάνει το κομμάτι του" και τα αδέρφια του είναι οι...νεγροι - και φυσικά όχι οι Ιταλοί.

Η συμπεριφορά του δεν θα έπρεπε ΜΟΝΟ να ξενίζει και να οργίζει αλλά να είναι ο οδηγός σκέψης και δράσης για παρόμοιες περιπτώσεις.
Η "Εθνική Ομάδα" είναι ομάδα ανθρώπων που εκπροσωπούν ένα Έθνος. Δεν επιτρέπεται σε καμμιά περίπτωση, αν υποθέσουμε ότι σέβονται τον τίτλο που φέρουν, να συνυπάρχουν με ανθρώπους που ΔΕΝ είναι ομοεθνείς τους. Και το Έθνος μεταφράζεται σε ομοειδείς ανθρώπους με το ίδιο αίμα και ΟΧΙ την ίδια γλώσσα.

Τα λόγια του "Super Mario", όπως τον αποκαλούν, είναι ράπισμα στους εγχώριους και ξένους υπηρέτες του διεθνισμού. Οι προπαγανδιστές της... "επίκτητης εθνικής ταυτότητας" βρίσκουν την απάντησή τους μέσα από τις πράξεις ενός δικού τους κατασκευάσματος - (παρά την "τέλεια εκπαίδευση" από τους υποκινητές της διάλυσης των Εθνών) που η φύση και το αίμα του τον ωθεί να δηλώνει ότι "φυσικά και δεν είμαι Ιταλός, αλλά νέγρος".

Γιατί τελικά το Αίμα νικά πάντα και η Ψυχή δεν αλλάζει αλλά είναι φάρος και οδηγός Ζωής.

Ας ελπίσουμε ότι το παράδειγμα του Μπαλοτέλι θα αφυπνίσει αρκετούς, εντός και εκτός συνόρων, για να κατανοήσουν πόσο ουσιαστική είναι η ρήση του λαού μας, "Τον Αράπη και αν τον πλένεις.... το σαπούνι σου χαλάς".

Η φράση αυτή μετουσιώνει μέσα σε μόλις 9 λέξεις την ανώτερη αξία της ζωής. Η Φυλή και το Αίμα είναι ανίκητες οι Αξίες, και πάντα σε βάθος χρόνου θα αποδεικνύεται τη ματαιότητα της προσπάθειας των μιαρών, άθλιων διεθνιστών - σιωνιστικά χειραγωγούμενων φυσικά - να αλλάξουν την εθνολογική σύσταση των Εθνών.


6 σχόλια:

  1. Δείτε το βίντεο :Italiano vero Mario Balotelli

    https://www.youtube.com/watch?v=lVVohqot4po&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προηγούμενο βίντεο δεν έπαιζε. Το σωστό και με όλο το τραγούδι, είναι ΕΔΩ :

      https://www.youtube.com/watch?v=Zf7yX9bC1Do

      Διαγραφή
  3. αρθρογραφε μας καλυψες οπως τα λες ειναι αλλα υπαρχουν και αλλοι ''αραπηδες ''που μπορει να ειναι λευκοι ομως και αυτους αν τους πλενεις το σαπουνι σου χαλας ,τοσοοοοοοοοοοοοοοο κολημενοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θλιβερή περίπτωση και η Ιταλία....
    Τους έχουν τηγανίσει τους Ρωμαίους οι οι ταλμουδομπολσεβίκοι ...

    Απέλαση της περιτομή και της αφρικής από όλη την Ελληνική Ευρώπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΑΠΗΣ ΗΤΑΝΕ, ΑΡΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ
    ΚΙ ΑΡΑΠΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!!!
    (ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ,
    ΤΟ ΣΑΠΟΎΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών