Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 29, 2014

Και το site του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στηρίζει τον.... Μπάγκς Μπάνυ της Αριστεράς!!

Διαγωνίζονται όλοι οι δημοσιολογούντες το τελευταίο χρονικό διάστημα για το ποιός θα στηρίξει εντονότερα τον... Μπάγκς Μπάνυ της Αριστεράς.

Ξεκινώντας από τους "δεξιούς" του Antinews, μέχρι το... (βοθρο)Ποτάμι του Θεοδωράκη ο ένας μετά τον άλλο οι δημ(ι)οσιογράφοι ξερνοβολούν κατά του δημοσιογράφου που έκανε την αποκάλυψη και τάσσονται υπέρ του... "πότη" και καροτο-πνίχτη Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Εσχάτως λοιπόν ένας δημοσιογράφος, από το όργανο της διαδικτυακής προπαγάνδας του Ποταμιού - protagon.gr -, ξεκίνησε έναν... ανένδοτο υπέρ του, αμφιβόλου διανοητικής και σεξουαλικής κατεύθυνσης, Γαβρίλου(με τέτοιο όνομα αναμενόμενο...).

Με συνεχόμενα κείμενα προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις... ορμές του Σακελλαρίδη καθώς επίσης και να τις εξωραΐσει με το γνωστό - ηλίθιο - επιχείρημα της... ιδιωτικότητας και του.. δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού.

Φυσικά κάτι τέτοιο απαγορεύεται για.....
το δημοσιογράφο που έκανε την αποκάλυψη αλλά και τους.... "φασίστες της Χρυσής Αυγής"..
Πού κολλάει αυτό.. Πάντα κολλάει για έναν χαμερπή αριστερό δημοσιογράφο της πλάκας που προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανώμαλη συμπεριφορά του.. "συντρόφου" του.

Όσοι λοιπόν ανακυκλώνουν το θέμα του... καρότου, είναι "φασίστες" και δε αξίζει να ασχολούμαστε. Για την ταμπακιέρα βέβαια ούτε κουβέντα, που ένας πολιτικός έχει τέτοιες ανώμαλες "ορέξεις" που προδίδουν και την...."περίεργη" ψυχοσύνθεσή του.

Πάντα άλλωστε τα αριστερά απολειφάδια του μαρξισμού οχυρώνονται γύρω από τη... "δημοκρατική τους συνείδηση" και τα "ανθρώπινα δικαιώματα" για να δικαιολογήσουν την εντελώς φασίζουσα νοοτροπία τους και να αποφύγουν να απαντήσουν επί της ουσίας.

Υ.Γ.
Φυσικά και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι από τους κρατικοδίαιτους "σοσιαΛΗΣΤΕΣ" - μαρξιστές της δεκαετίας του 80 - επί Ανδρέα Παπανδρέου - που σήμερα κάνει καριέρα στην εφημερίδα των φωτομοντάζ και προηγουμένως έχει διατελέσει αρχισυντάκτης στην εφημερίδα των τρομοκρατών.

Υ.Γ2
Τα κείμενα του ΕΔΩ και ΕΔΩ για όποιον θελήσει να... σχολιάσει!

1 σχόλιο:

  1. (Για να εκφραστώ με λέξεις,politically correct
    ),οι Γκροβεροκαροτοταπολάγνοι καλώς κάνουν και αυτογροβεροκαροτοταπώνονται on camera στα διάφορα chats.
    Πόσο ηθικά,πολιτικά,κοινωνικά....και ΝΟΜΙΚΑ correct είναι,αυτό το αυτογκροβεροκαροτοτάπωμα,να γίνεται
    μπροστά σ΄ ανήλικα??υποθετικά πάντα........κ.Σφακιανάκη το ψάξατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών