Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 11, 2014

Bankingnews: Ο Κασιδιάρης φυλακίστηκε επειδή ενοχλούσε την καταρρέουσα εξουσία

Η πολιτική και οικονομική ενημερωτική ιστοσελίδα Bankingnews καταδεικνύει τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής με την χθεσινή παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.
Η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής προκαλεί την κοινή γνώμη. Δεν έχει υπάρξει ιστορικό προηγούμενο.

Το 50% της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένο, οι 8 από τους 16 βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί με ένα διάτρητο κατηγορητήριο, κατηγορητήριο που δείχνει πολιτικό δόλο, πολιτικές σκοπιμότητες, πολιτικά κίνητρα, πολιτικά κατευθυνόμενη δικαιοσύνη είναι το συμπέρασμα…της κοινής γνώμης. Το 50% των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί.

Τα περί εγκληματικής οργάνωσης…και άλλα συναφή φαιδρά επιχειρήματα δεν τα πιστεύουν ούτε οι συντάκτες της δικογραφίας, δηλαδή οι δύο κυρίες ανακρίτριες και ο εισαγγελέας. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κατηγορητήριο είναι διάτρητο, αποδεικνύουν πολιτικό μένος και μίσος και όπως η πλειοψηφία της κοινωνίας πιστεύει…
θα καταπέσουν στο δικαστήριο.

Οι εξελίξεις περί την Χρυσή Αυγή, αποδεικνύουν και τον πανικό της κυβέρνησης και ειδικά του Α. Σαμαρά, ο οποίος γνωρίζοντας τι επέρχεται προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει στην εξουσία. Από την μια προσπαθώντας να εξολοθρεύσει πολιτικούς αντιπάλους από την άλλη προσπαθώντας να κερδίσει πολιτικό χρόνο, καθώς το πολιτικό του τέλος πλησιάζει. Όλο αυτό το διάστημα η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τα δικαστικά έκτροπα, παρακολουθεί την χυδαιότητα απόρροια της όσμωσης δικαστικής και πολιτικής εξουσίας με βάση….τα όσα αποκάλυψε ο Μπαλτάκος, πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.

Δύο ανακρίτριες και ένας εισαγγελέας με ένα προκλητικό και απαράδεκτο τρόπο, αποφασίζουν ποιος θα προφυλακιστεί, ποιος θα τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό, σε ποιον θα απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.Ενώ επιχειρηματίες κατηγορούνται για βαρύτητα αδικήματα του οικονομικού εγκλήματος παραμένουν εκτός φυλακής ή αποφυλακίζονται. Όλες οι περιπτώσεις τρανταχτών ονομάτων του επιχειρείν που εμπλέκονται με την δικαιοσύνη είναι εκτός φυλακής.

Προφανώς και διαθέτουν όπως ο καθένας το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά φθάσαμε στην αντίπερα όχθη. Με προκλητικό τρόπο, απαράδεκτο στα χρονικά της δικαιοσύνης συντελέστηκε δικαστικό έγκλημα όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο Ν. Αντωνιάδης. Τι μας είπε ο δικηγόρος του Κασιδιάρη τον οποίον προφυλάκισαν με το επιχείρημα ότι κατείχε 2 όπλα νόμιμα μάλιστα, δύο κυνηγητικά όπλα δύο καραμπίνες που χρησιμεύουν για κυνήγι πτερωτών (τρυγόνες, κοτσύφια, ορτύκια) ή για σκοποβολή.

Ο Αντωνιάδης μας αποκάλυψε ότι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ο Κασιδιάρης να κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, επειδή είχε δύο όπλα νόμιμα εκ των οποίων το ένα του πατέρα του,  ενώ πριν ένα χρόνο άλλος δικαστής είχε καταλήξει ότι…δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα δύο κυνηγετικά όπλα για τα οποία υπάρχουν νόμιμες άδειες. Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο «εγκληματίας» Ηλίας Κασιδιάρης προμηθεύει με όπλα την Χρυσή Αυγή….και τα όπλα αυτά είναι δηλωμένα κυνηγετικά για… κυνήγι ή σκοποβολή.
Ένα όπλο πέραν από τον σειριακό αριθμό μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του και από την βελόνα του κλείστρου στο χτύπημα που προκαλεί στο καψύλι του φυσιγγίου για όσους γνωρίζουν πως πραγματοποιούνται οι έλεγχοι στα όπλα κατά τον βαλλιστικό έλεγχο. Ο «εγκληματίας» Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής θα χρησιμοποιούσε δύο όπλα για εγκληματικές πράξεις όντας αυτά δηλωμένα; Συν τοις άλλοις τα όπλα αυτά έχουν πολύ μικρό δραστικό βεληνεκές, μόλις στα 35-38 μέτρα και πουθενά στον πλανήτη δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τα λειόκανα για οργανωμένες εγκληματικές πράξεις.

Η υπόθεση ξεπερνάει τα όρια της βλακείας.

Συνήθως χρησιμοποιούνται αυτόματα ή ραβδωτά που έχουν και ωφέλιμο και δραστικό βεληνεκές εκατοντάδες μέτρα. Τα γράφουμε όλα αυτά γιατί οι δύο ανακρίτριες και ο εισαγγελέας θα έπρεπε να γνωρίζουν αυτές τις λεπτομέρειες, αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες περί όπλων και οπλοκατοχής. Δυστυχώς έδειξαν ή ότι είναι επικίνδυνα άσχετοι ή ότι είναι επικίνδυνα κατευθυνόμενοι. Οι κατηγορίες κατά του Κασιδιάρη δεν είναι απλά γελοίες είναι προσβλητικές στον κοινό νου.

Πριν ένα χρόνο ελέχθησαν τα δύο όπλα και κρίθηκαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ένα χρόνο μετά από τους 3 προκλητικά προκατειλημμένους δικαστές... να θεωρούνται πρόβλημα.Είναι προφανές ότι οι 3 δικαστές δεν αποτελούν την ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Κάθε πράξη που προκαλεί το λαϊκό αίσθημα και προσβάλει τον κοινό νου πρέπει να δέχεται κριτικής.

Στη προκειμένη περίπτωση η απόφαση των 2 ανακριτριών και του εισαγγελέα ήταν απύθμενα απαράδεκτες, προσβλητικές, εμπεριέχουν δόλο και σκοπιμότητες και προσβάλουν τον θεσμό της δικαιοσύνης γιατί ο πολίτης μετά από τέτοιες αποφάσεις θα χάσει την πίστη και την εμπιστοσύνη του στην δικαιοσύνη. Με τέτοιες προσβλητικές αποφάσεις η κοινωνία θα άρει την εμπιστοσύνης της στον θεσμό της δικαιοσύνης. Το δικαστικό σώμα πρέπει να παρέμβει και να δώσει βαρύτητα στα δικαστικά και συνταγματικά έκτροπα που λαμβάνουν χώρα.

Ο Κασιδιάρης - ανεξαρτήτως αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί του - είναι μαχητικός και προφανώς ενοχλούσε την καταρρέουσα εξουσία. Επειδή την ενοχλούσε, έπρεπε να προφυλακιστεί είχε σχεδιαστεί και προαποφασιστεί να προφυλακιστεί. Αυτό δείχνει όχι απλά δόλο δείχνει ότι υπάρχει ένα αδίστακτο σύστημα που προσπαθεί να εξολοθρεύσει τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Οι συνεχείς προφυλακίσεις θα έχουν αντίκτυπο στην εκλογική δυναμική της Χρυσής Αυγής;

Παρ΄ ότι έχουν προφυλακιστεί 8 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τρόπο απαράδεκτο και προσβλητικό στην τελευταία δημοσκόπηση αποδείχθηκε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ενισχύονται. Είναι εύλογο γιατί η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι συνειδητοποιημένη. Προφανώς μπορεί να προκληθούν ορισμένα οργανωτικά θέματα αλλά δεν θα έχουν επίδραση στους ψηφοφόρους.

Η Χρυσή Αυγή θα εξέλθει πιο ενδυναμωμένη από αυτή την μεγάλη πολιτική δίωξη την μεγάλη δοκιμασία που περνάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών