Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6:30 Μ.Μ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

_-4
Ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914 καλεί την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014, ώρα 6:30 μ.μ., όλους τους Έλληνες, στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει έξω από τα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, Βασιλίσσης Σοφίας 2, για την σχεδιαζόμενη διοικητική διαίρεση στη Βόρειο Ήπειρο από την αλβανική κυβέρνηση, που έχει σκοπό την πλήρη εθνολογική και ιδιοκτησιακή αλλοίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914, όπως είχε κάνει γνωστό πριν από μία εβδομάδα, προσπάθησε και ήρθε σε επαφή με διάφορους φορείς σχετικούς με τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, αλλά δυστυχώς δεν βρήκε την ανταπόκριση που......
περίμενε και που άρμοζε σε μία αγωνιστική κινητοποίηση για ένα τόσο σημαντικό θέμα, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον μας.
Ως Έλληνες της αλύτρωτης Ηπείρου δεν δικαιούμαστε να παραμένουμε απαθείς, ούτε να μεμψιμοιρούμε. Από το να μην δηλώσουμε καμία παρουσία στην Αθήνα, όπου διαμένει μόνιμα η μεγαλύτερη πληθυσμιακά μάζα των Βορειοηπειρωτών, και με την απουσία μας να δείξουμε την ανυπαρξία μας, προτιμούμε να δώσουμε το παρόν σε αυτή την ιστορική πρόκληση έστω και μερικές δεκάδες, ώστε να ενωθεί η φωνή μας με αυτή όσων βρίσκονται αυτές τις μέρες στα πάτρια εδάφη και σχεδιάζουν ανάλογες κινητοποιήσεις, μία μέρα πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στην αλβανική βουλή. 
Προτιμούμε λοιπόν αυτή τη διαμαρτυρία, προκειμένου να έχει μεγαλύτερη αξία, τόσο ουσιαστική όσο και συμβολική, να την εκφράσουμε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία θα κρίνει σε βάθος χρόνου για το αν πρέπει να ενταχθεί η Αλβανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Εξάλλου η διοικητική διαίρεση όπως σχεδιάζεται από τα Τίρανα, αποτελεί κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τις εθνικές μειονότητες που έχουν θεσπίσει οι διεθνείς οργανισμοί. 
Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εξωτερικών.
Σε αυτόν τον αγώνα κανένας δεν περισσεύει. Καλούμε όσους έχουν ελληνική εθνική συνείδηση να δώσουν το παρόν στη συγκέντρωση της Τετάρτης 30 Ιουλίου 2014.  
Όλοι παρόντες στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, Βασιλίσσης Σοφίας 2.
Εκεί που πρέπει να ακουστεί η φωνή μας.
Οι αγώνες που χάθηκαν είναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ!
Η Διοικούσα Επιτροπή 
του Εθνικού Συλλόγου “Βόρειος Ήπειρος 1914″

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών