Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2014

Υπάνθρωπα όντα... Ιουδαίοι σε πορεία στους δρόμους του Ισραήλ πανηγυρίζουν και εύχονται για το θάνατο όλων των παιδιών της Παλαιστίνης - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν περάσαν παρά ελάχιστες ημέρες από φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου και δείχνουν εβραίους να παρακολουθούν, με πίτσες, μπύρες κτλ το βομβαρδισμό των αμάχων της Γάζας και με άκρατο κυνισμό σε κάθε βόμβα που σκάει σε παλαιστινιακά εδάφη, δολοφονώντας αθώες ψυχές, να ζητωκραυγάζουν και να πανηγυρίζουν.

Απέναντι σε όλα αυτά η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ "απάντησαν" η μεν πρώτη, ότι "έχει κάθε δικαίωμα το Ισραήλ να απαντά στις προκλήσεις", οι δε δεύτερες, φρόντισαν να εγκρίνουν ένα σημαντικότατο ποσό για τη συνέχιση του... θεόπνευστου έργου της δολοφονίας παιδιών και γυναικών.

Σαν μην έφταναν όλα τα παραπάνω ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο της Daily Mail στο οποίο εβραίοι στο Ισραήλ κάνουν πορεία φωνάζοντας εμετικά συνθήματα, άκρως ρατσιστικά.

Συγκεκριμένα ως αλαλαγμός ακούγεται από το πλήθος το εξής:
«Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!»
 Κάθε σχόλιο περιττεύει...

Δείτε το βίντεο με το αφηνιασμένο πλήθος..


 Να υποθέσουμε ότι η AJC που κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο Μούζνιεκς και οι λοιπές οργανώσεις θα προβούν σε καταδίκη του μισαλλόδοξου και ρατσιστικού λαού του Ισραήλ;

Πιο πιθανό είναι να εγκρίνουν ένα ποσό για... ψυχική οδύνη των συμμετεχόντων στον πόλεμο εναντίον των "μουσουλμάνων τρομοκρατών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών