Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2014

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ… ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ

C851410F5329AEA54D81BDC0429F06AA 
Γράφει ο Αντίοχος.

Η παρακάτω είδηση μας έρχεται από τη Συρία. Οι «τρελοί του Αλλάχ» του Ισλαμικού Χαλιφάτου του Ιράκ και του Λεβάντε, άνοιξαν ένα γραφείο στη βόρεια Συρία, όπου οι ανύπαντρες γυναίκες και οι χήρες μπορούν να εγγραφούν για να βρουν συζύγους μεταξύ των κατσαπλιάδων του ISIS.
Η υπηρεσία αυτή εδρεύει στην πόλη αλ Μπαμπ, βορειοανατολικά του Χαλεπιού και καταγράφει τα ονόματα και τις διευθύνσεις των γυναικών ώστε οι....
υποψήφιοι γαμπροί να ζητήσουν το χέρι τους από τις οικογένειές τους (κι αν οι οικογένειες δεν τους δώσουν το χέρι τους με το καλό, να τις πάρουν… ολόκληρες με το ζόρι…).
Ωστόσο, αυτό το γραφείο συνοικεσίων, μου δίνει μια καταπληκτική ιδέα για να αποκατασταθούν επιτέλους αυτές οι έξαλλες και αξύριστες φεμινίστριες της αριστεράς (και της… προόδου), που έχουν μείνει στο ράφι, γιατί δεν τις θέλει κανείς (ούτε καν τα συντρόφια…).
Να καταγραφούν στο γραφείο συνοικεσίων και να βρουν… πολυπολιτισμικούς γαμπρούς, τους οποίους μπορούν να κουβαλήσουν μετά στην Ελλάδα, για να παταχθεί ο… ρατσισμός και να θριαμβεύσει η… πρόοδος και ο… πολυπολιτισμός!
(ΥΓ): Συντρόφισσες, ακόμα εδώ είστε; Είναι μεγάλη ευκαιρία σας λέω… Τρεχάτε να προλάβετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών