Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 03, 2014

Χούντα τοτε.... Χούντα και τώρα. Ο Μίκης Θεοδωράκης το 67' σε κατ' οίκον περιορισμό, το 2014 οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!!


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

«…Είμαι υποχρεωμένος να παρουσιάζομαι 2 φορές την μέρα στον αστυνομικό σταθμό. Στο σπίτι μας απ΄ έξω υπάρχει φρουρά νύχτα και μέρα. Δύο σκοποί μπροστά στην πόρτα κι ένας τρίτος κάνει βόλτες στον δρόμο. Μόλις βγω έξω συνοδεύομαι παντού από δύο φρουρούς. Δεν έχω δικαίωμα να μιλώ σε κανέναν.
Όποιος με χαιρετήσει κινδυνεύει, τον καλούν στον Σταθμό και τον ανακρίνουν. Στην αρχή ήμουν ελεύθερος να βγαίνω από το σπίτι όλο το 24ωρο όμως αργότερα με περιόρισαν 20 ώρες κλεισμένος μέσα και 4 έξω. Λίγο πριν το Πάσχα μ΄ έκλεισαν 22 ώρες το 24ωρο, τώρα ξανά έχω δικαίωμα να.....
βγαίνω 2 ώρες το πρωί και 2 το απόγευμα.
Πολλές φορές όμως οι ώρες αυτές της εξόδου δεν τηρούνται. Με κλείνουν μέσα χωρίς καμιά εξήγηση. Άλλωστε η νομική μου θέσις, είναι η θέσις ενός ρες, ενός δούλου της εποχής της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
«Όταν σας βλέπω», είπα κάποτε σε κάποιον αξιωματικό της χωροφυλακής που ήρθε να μας επισκεφθεί, «ακούω μέσα μου τον ήχο του ταμ-ταμ, εκπροσωπείτε για μένα το νόμο της ζούγκλας…»
Ποιος τα γράφει αυτά;
Ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, που καταδικάστηκε από τους δικαστές της χούντας σε κατ’ οίκον περιορισμό, στο σπίτι του στη Ζάτουνα Αρκαδίας.
Όπως ακριβώς καταδικάζονται στις μέρες μας από επίορκους κάποιου άλλου καθεστώτος, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής! Γιατί δεν βγάζουν άχνα σήμερα οι διάφοροι αριστεροί, βλέποντας να επαναλαμβάνονται οι δικοί τους "κατ' οίκον εγκλεισμοί";
Επειδή γνωρίζουν καλά ότι τα τωρινά θύματα, οι Εθνικιστές, δεν στοχεύουν στο να εξαργυρώσουν κάποτε τις διώξεις τους αλλά στοχεύουν απλώς σε μία Ιδέα. Κι αυτό ήταν που πάντα ήθελαν να εξαφανίσουν όλα αυτά τα καθεστωτικά σκυλολόγια:
Αυτή τη μία Ιδέα... Το άνοιγμα της Μακρονήσου για τους Έλληνες που αντιστέκονται, δεν είναι μακριά.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών