Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 03, 2014

Ο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ BIGBOSS

ΠΟΤΜΙ 2
Καθόλου τυχαία δεν ήταν η ρήση του γραμματέα της νουδούλας Παπαμιμίκου στο ιδρυτικό συνέδριο του (διαπλεκόμενου…) «Ποταμιού» («βρισκόμαστε στην ίδια όχθη»). Τρεις ημέρες μετά, ήρθε να την επιβεβαιώσει ο μέγας… ποταμάρχης, που δήλωσε –όπως ο φον Αντωνάκης Σαμαράς- ότι αυτή η βουλή μπορεί και πρέπει να εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας τους:
«Αυτή η Βουλή μπορεί να εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας. Δεν υπάρχει καμία προσωπικότητα σε αυτή τη χώρα που να μπορεί να αναδειχθεί στην προεδρία; Πρέπει πάντοτε να.....
αναζητούμε πολιτικό πρόσωπο; Είμαι θεσμικός, όπως και η πλειονότητα του ελληνικού λαού. Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για το πρόσωπο που θα αναδειχθεί στο ύπατο αξίωμα».
Πως εξηγείται το γεγονός ότι ο αρχηγός ενός νέου κόμματος, που προ 40ημέρου πήρε 6,6% κι αν γίνουν πρόωρες εκλογές έχει (γι’ αυτή τη στιγμή μιλάμε…) σχεδόν εξασφαλισμένη την είσοδό του στη βουλή, δε θέλει τις πρόωρες εκλογές; Είναι απλό: ο mega-λος «αρχηγός» Σταύρακας, υποτάσσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα σ’ αυτά του BigBossΜπόμπολα, που θέλει «σταθερότητα», για να συνεχίσει να μασάει τον αγλέουρα. Αν μπορεί ας κάνει κι αλλιώς…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών