Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 12, 2014

Η Χρυσή Αυγή είναι εδω! Κατάμεστα τα νέα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στο Μαρούσι!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Ελληνικός λαός αγκαλιάζει τη Χρυσή Αυγή. Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία στα νέα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων. Εκατοντάδες Έλληνες έδωσαν δυναμικό παρόν παρά...
την θρασύδειλη επίθεση ροπαλοφόρων παρακρατικών υπό την ανοχή της αστυνομίας λίγη ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης.



Εδώ και εννέα μήνες σύσσωμο το πολιτικό και τρομοκρατικό σύστημα επιτίθενται με μανία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Παρά τις προφυλακίσεις οκτώ βουλευτών, τον κατ’ οίκον περιορισμό άλλων δύο, την απαγόρευση ομιλίας σε άλλους δύο και την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη από το παρακράτος, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω.

 


Πρώτος τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων Μιχάλης Μπέλος καταγγέλλοντας την στάση της αστυνομίας που ενώ ήταν παρόν και είχε ενημερωθεί για εκδήλωση έκανε τα στραβά μάτια και άφησε ανενόχλητους τους παρακρατικούς να επιτεθούν στα γραφεία μας.  
«Εάν νομίζουν ότι με τέτοιες ανήθικες μεθόδους θα τρομάξουνε την Τ.Ο. του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη είναι γελασμένοι, τα αδέρφια μας ζούνε και μας οδηγούνε» είπε χαρακτηριστικά.



Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις των σκευωρών τονίζοντας ότι ο μεγάλος εχθρός της Χρυσής Αυγής και του Έθνους μας είναι η ψοφοδεξιά του Σαμαρά.



Ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις εντός κοινοβουλίου και την υποκρισία των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου που αρνήθηκαν να προσμετρηθούν οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής με τους δικούς τους για την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος την ΔΕΗ.



Η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου - Γερμενή, εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, έκανε μια σύντομη ενημέρωση για την παράταση της παράνομης προφυλάκισης του βουλευτή μας Γιώργου Γερμενή από το παραδικαστικό κύκλωμα της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.



Ο βουλευτής Β΄Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και την παράνομη προφυλάκιση του εκπρόσωπου Τύπου Ηλία Κασιδιάρη για τις δύο νόμιμες καραμπίνες με άδεια που είχε στο σπίτι του.



Η κ. Όλγα Βλάχου μητέρα του Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα ανέγνωσε το αγωνιστικό μήνυμα του προαναγγέλλοντας ότι σύντομα θα είναι και πάλι κοντά μας.



Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Αθάνατου Συναγωνιστής μας Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην ευρωβουλή και τον θαυμασμό που εμπνέουν οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής. Κλείνοντας ευχήθηκε καλό αγώνα, δύναμη, γιατί έχουμε δυο αγγέλους που μας καθοδηγούν και δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.



Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνος και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών