Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 15, 2014

ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΛΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ!

ARXHGOS
Για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που έχουν συλληφθεί και κρατούνται με αστείες κατηγορίες, έγιναν οι φυλακές υψίστης ασφαλείας, όπως αποκαλύπτει (με τη χαρά του να ξεχειλίζει…) γνωστό καθεστωτικό φερέφωνο του ΔΟΛ, προφανώς για να εξευμενίσει τους κομμουνιστές, που αντιδρούν σφόδρα σε τέτοιου τύπου φυλακές: 
«Στον Δομοκό οι χρυσαυγίτες
Τώρα που ψηφίστηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ’ (δηλαδή τις φυλακές υψίστης ασφαλείας) και τώρα που ολοκληρώθηκε η ανάκριση για τη Χρυσή Αυγή με.....
την προφυλάκιση και του Ηλ. Κασιδιάρη, μπορώ να σας αποκαλύψω ότι όλα τα προφυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής (πλην των 9 βουλευτών της που είναι προφυλακισμένοι) θα μεταφερθούν στις φυλακές Δομοκού, που όπως είναι γνωστό μετατράπηκαν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Είναι 35 οι χρυσαυγίτες που σήμερα είναι προφυλακισμένοι σε διάφορες φυλακές, ανάμεσά τους και ο χρυσαυγίτης Γ. Ρουπακιάς που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον ράπερ Παύλο Φύσσα».
Θα προλάβει, όμως, το σάπιο καθεστώς της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας να κλείσει στον Δομοκό τους 35 χρυσαυγίτες; Ή μήπως θα επαληθευτεί η γνωστή λαϊκή παροιμία «Όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα»;

1 σχόλιο:

  1. «...ανάμεσά τους και ο χρυσαυγίτης Γ. Ρουπακιάς που...»

    Από τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο Ρουπακιάς που σκότωσε αυτό το πρεζόνι δεν ήταν καν Χρυσαυγίτης. Ήταν πράκτωρ του ΚΚΕ. Έφυγε από το ΚΚΕ ψευδώς για ένα μήνα και πήγε στην Χ.Α. για να πράξει το έργον του εις την εντολήν των ανώτερων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών