Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 15, 2014

Νέο ρεσιτάλ γελοιότητας από Κλάπα και Ντογιάκο: Πολέμησε στο Βιετνάμ η κυνηγετική καραμπίνα του Κασιδιάρη!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι τύποι είναι θλιβεροί. Εκτός αυτού είναι και τελείως άσχετοι, με αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται διαρκώς στο πανελλήνιο.

Περιπαίζοντας προ μερικών μηνών τους νοσηρούς πολιτικούς εγκεφάλους αλλά και τους επίορκους δικαστικούς και τους δημοσιογραφικούς «προστάτες» της ψευτοδημοκρατίας, οι οποίοι επιχειρούσαν μετά φανατισμού να πείσουν την κοινή γνώμη πως η Χρυσή Αυγή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση, ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης είχε δηλώσει από βήματος της Βουλής πως ήταν άρτι αφιχθείς από επίπονη στρατιωτική εκπαίδευση στο Αφγανιστάν!

Φαίνεται όμως πως στην ανεκδιήγητη κοινοβουλευτική Μπανανία της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η εμπόλεμη κατάσταση στο Αφγανιστάν είναι πολύ πρόσφατο γεγονός για να χαρακτηρίσει τον «εγκληματικό» χαρακτήρα του συναγωνιστή Κασιδιάρη. Έπρεπε να επινοηθεί κάτι πολύ πιο... προσιτό και στομφώδες για να πειστεί ο μέσος ψηφοφόρος των κομμάτων της κλεπτοκρατίας για την ορθότητα μιας παράλογης καθ’ όλα απόφασης των ανακριτικών αρχών. Κάπως έτσι, επίορκοι δικαστικοί οι οποίοι ευτελίζουν κάθε έννοια δικαίου, έφτασαν στο σημείο να...
συνδέσουν το κυνηγετικό όπλο (με νόμιμη άδεια παρακαλώ) Κασιδιάρη, με τον πόλεμο του Βιετνάμ!



«Περαιτέρω, τα λειόκαννα όπλα -όπως τα επίδικα- λόγω των πλεονεκτημάτων τους έχουν χαρακτηριστεί, ιστορικά, ως όπλα μάχης (Βʼ Παγκόσμιο Πόλεμο, Βιετνάμ), τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ως πολεμικά (στρατιωτικά) όπλα μικρών αποστάσεων, λόγω του μικρού ή μεσαίου βεληνεκούς. Συνεπώς, τα συγκεκριμένα όπλα, σύμφωνα και με όσα προαναφέρονται, υπάγονται στις περιοριστικούς αναφερόμενες κατηγορίες όπλων του άρθρου 15 § 1 του ν. 2168/1993, όπως ισχύει, απορριπτομένου ως αβάσιμου του σχετικού υπερασπιστικού ισχυρισμού»!!!

Υπό το σκεπτικό Ντογιάκου, Κλάπα και Δημητροπούλου, όλοι οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι κατέχουν νομίμως κυνηγετικά όπλα, αποτελούν εν δυνάμει εγκληματίες, μιας και τα όπλα τους «έχουν χαρακτηριστεί ιστορικά (!) ως όπλα μάχης». Όσο κι αν επιδιώκουν όμως οι εγκάθετοι της Χούντας να πείσουν την κοινή γνώμη πως ο Κασιδιάρης ετοιμαζόταν να ξεκινήσει ένα νέο πόλεμο του Βιετνάμ, δεν τα καταφέρνουν διότι απλούστατα έχουν καταστεί περίγελος της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών