Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 08, 2014

Με «δεξιό λόγο» προσπαθεί μάταια η ψοφοδεξιά να επαναπατρίσει ψηφοφόρους από την Χρυσή Αυγή

Οι πολιτικοί τσαρλατάνοι της πατριδοκάπηλης μασονοδεξιάς δέχονται συστάσεις και συμβουλές από έναν πρώην φανατικό μπολσεβίκο, τον Χ. Λαζαρίδη, ο οποίος ενόψει πιθανής προεκλογικής περιόδου προτείνει στροφή της φιλελεύθερης συμμορίας της Συγγρού στον «δεξιό λόγο».

Περί τούτου μας πληροφορεί ο καθεστωτικός «Βηματοδότης», επισημαίνοντας πως ο εν λόγω όρος ακούγεται ιδιαιτέρως τελευταία στις συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου. Τι είναι όμως αυτή η περιβόητη στροφή στον «δεξιό λόγο»; Είναι η εκλεπτυσμένη απόπειρα της πατριδοκάπηλης ΝΔ αφενός να συγκρατήσει...
την ροή ψηφοφόρων της προς τη Χρυσή Αυγή και αφετέρου να επιτύχει την επαναφορά μέρους εκείνων που έχουν ήδη διαβεί τον Ρουβίκωνα.

Για να συμβεί αυτό, απαιτείται η τελειοποίηση μιας γνωστής και χιλιοχρησιμοποιημένης μεθόδου από τα στελέχη της ψοφοδεξιάς: η υιοθέτηση της πατριωτικής ρητορικής με στόχο να «τσιμπήσουν» οι αφελείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι προεκλογικές φανφάρες του Σαμαρά το 2012, όταν δεσμευόταν για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και για επανακατάληψη των πόλεων από τους λαθρομετανάστες.

Όπως ήταν φυσικό, οι προεκλογικές δεσμεύσεις του «φερέγγυου» Σαμαρά, τέθηκαν στο περιθώριο ευθύς μετά την εκλογή του στον πρωθυπουργικό θώκο. Απέμειναν μονάχα τα κομματόσκυλα της ψοφοδεξιάς να απολογούνται στους εξαγριωμένους πλην αφελείς ψηφοφόρους, εξακολουθώντας να εξαπατούν για να κρατήσουν ανοιχτό το μαγαζί της Συγγρού.

Ενδεικτικά αναφέρει το δημοσίευμα, πως θα αλλάξει η στάση της ΝΔ στα ζητήματα της ιθαγένειας και του συμφώνου συμβίωσης των «τοιούτων». Απαιτείται όμως -κι εδώ έγκειται η δυσκολία- να πειστεί το κλεφτοΠΑΣΟΚ, ισότιμος συνεταίρος της Χούντας.

Γράφει ο «βηματοδότης»: “Μάλιστα έμαθα ότι υπήρξε και μια συνάντηση του κ. Λαζαρίδη με ανώτατο κομματικό στέλεχος του ΠαΣοΚ και του υπενθύμισε τι έγινε στη Γαλλία με τη Λεπέν όταν καθιερώθηκε ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Του είπε μάλιστα επί λέξει: «Εάν επιμείνετε στο σύμφωνο συμβίωσης, τότε το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευθεί στα ύψη». Και τι νομίζετε ότι του απάντησε το εν λόγω ανώτατο κομματικό στέλεχος; «Καλά-καλά, εντάξει...»”.

Βεβαίως, η αλλαγή στάσης δεν θα είναι μια κατάσταση μόνιμη, ούτε φυσικά ειλικρινής. Θα διαρκέσει όσο διαρκέσει η προεκλογική περίοδος και κατόπιν η μασονοδεξιά θα επιστρέψει στην πολιτική της εθνικής αποδόμησης, έχοντας επιτύχει την πολιτική εξαπάτηση των ψηφοφόρων για μια ακόμη φορά.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αποδεικνύεται πόσο ωφέλιμη για το Λαό και την Πατρίδα είναι η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Υπό το φόβο των Εθνικιστών, οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου υποχρεώνονται σε αναβολή των αντεθνικών τους σχεδίων, σε αναδίπλωση και πολιτικούς ελιγμούς που καταδεικνύουν το αληθές πρόσωπο μιας παράταξης ψοφοδεούς και πατριδοκάπηλης μέχρι το μεδούλι.

Λαζαρίδης, ένας ακόμη πρώην (;) κομμουνιστής στην ψοφοδεξιά

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών