Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 08, 2014

Νέα ξεφτίλα Πασόκ: Έξωση στην τοπική Τρικάλων για απλήρωτα ενοίκια


Νέα ξεφτίλα Πασόκ: Έξωση στην τοπική Τρικάλων για απλήρωτα ενοίκια

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και χρωστάει δίχως αιδώ. Έξωση στο ΠΑΣΟΚ Τρικάλων για τα απλήρωτα ενοίκια 5 μηνών!
Κακοπληρωτές και θεωρητικοί στο «φέσι» αποδεικνύονται οι πασόκοι σ' ολόκληρη την επικράτεια, καθώς δεν πληρώνουν ούτε τα ενοίκια των (άδειων έτσι κι αλλιώς) γραφείων τους. Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, η οποία «φέσωσε» την ιδιοκτήτρια των γραφείων στα οποία στεγάζεται.
Όπως διαβάζουμε σε σχετικό δημοσίευμα: «Το πράσινο «φέσι» ανάγκασε το Ειρηνοδικείο Τρικάλων να στείλει με Δικαστικό Κλητήρα της υπ' αριθμόν 301/2014 εντολή για έξωση της τοπικής Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ από το χώρο που στεγάζονται τα γραφεία της, σε κτίριο επί της οδού Χατζηδάκη. Οι οφειλές αυτές φτάνουν τα 1.400 ευρώ και αφορούν στο διάστημα Ιανουάριος - Μάιος 2014. Μάλιστα, το ποσό αυτό θα ......
τοκίζεται μέχρι την εξόφλησή του ενώ το τοπικό ΠΑΣΟΚ καλείται να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια του κτιρίου με 200 ευρώ επιπλέον για τα δικαστικά έξοδα. Η απλήρωτη γυναίκα είχε προειδοποιήσει επανειλημμένως τα μέλη της Επιτροπής - ακόμη και με εξώδικο στις 7 Φεβρουαρίου - για τα ενοίκια από τον Νοέμβριο του 2013 1.120 ευρώ, στα τέλη του ίδιου μήνα της έδωσαν μόνο 560 ευρώ (για τα μισθώματα Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου) και έκτοτε ξεκίνησαν τη «στάση πληρωμών». Σήμερα, έχουν φτάσει στο σημείο να χρωστούν 5 μηνιάτικα συνολικού ύψους 1.400 ευρώ. Δηλαδή, δεν δίνουν 280 ευρώ το μήνα. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τοπικές πηγές, τα μέλη της ετοιμάζονται να πάνε... ταξιδάκι στις Βρυξέλλες, αποδεχόμενοι την πρόσκληση του νεαρού Γραμματέα του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη».
Οι εκπρόσωποι του κόμματος, το οποίο έκλινε σ' όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης και απάτη ουκ ολίγες φορές βγαίνουν στα τοπικά ΜΜΕ για να πουν την άποψή τους, βρίζοντας φυσικά και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία εννοείται πως δεν έχει την δυνατότητα απάντησης. Οι «λαλίστατοι» πασόκοι, όμως, ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους ως προς το ενοίκιο που πρέπει να καταβάλλουν σε μηνιαία βάση. Και επειδή μια ζωή είχαν μάθει να παίρνουν και όχι να δίνουν γι' αυτό και τους πέφτει «βαρύ» να μπορούν να δίνουν από τη δική τους τσέπη τα χρήματα που χρειάζονται για την στέγαση των γραφείων.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τοπικά ΜΜΕ, μπορεί να τους γίνεται έξωση, λόγω των πολλών ενοικίων που χρωστάνε, αλλά θα πάνε το ταξιδάκι τους στις Βρυξέλλες. Να υποθέσουμε ότι και αυτά τα έξοδα θα τα πληρώσουν «τα συνήθη κορόιδα», δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι; Όπως και να έχει αυτά τα θλιβερά φαινόμενα έρχονται σε πλήρη αντιδιαστολή με την έρπουσα φημολογία που διοχέτευσαν επί αρκετό χρονικό διάστημα τα διάφορα μίσθαρνα παπαγαλάκια του συστήματος, ότι δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «διαλύεται» και τα γραφεία της «κλείνουν» το ένα μετά το άλλο.
Η πραγματικότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη από τις επιθυμίες τους, καθώς παραδείγματα όπως των Τρικάλων δείχνουν τι ακριβώς συμβαίνει. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι που κλείνουν σωρηδόν τα γραφεία τους σ' ολόκληρη την Ελλάδα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, την πληρώνουν και οι ιδιοκτήτες των γραφείων που στεγάζονται οι μέχρι πρότινος τοπικές οργανώσεις, καθώς «κυνηγάνε με το τουφέκι» τους υπευθύνους των κομμάτων αυτών για τα απλήρωτα ενοίκια που τους οφείλουν.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών