Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 08, 2014

Ψευτοδιαμάχη των προστατών των τρομοκρατών με τους απελευθερωτές των τρομοκρατών για τους γονείς των “Πυρήνων”


Ψευτοδιαμάχη των προστατών των τρομοκρατών με τους απελευθερωτές των τρομοκρατών για τους γονείς των “Πυρήνων”

Για άλλη μία φορά η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ εμπλέκονται σε μία ψευδεπίγραφη και ολότελα στημένη ψευδοδιαμάχη, με στόχο την πόλωση του πολιτικού κλίματος, προς όφελος της μελλοντικής συγκυβέρνησης ή αλλιώς του «μεγάλου συνασπισμού».
Αυτή τη φορά επίκεντρο της «κόντρας» μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ήταν το γεγονός ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκαν προσκλήσεις για τα θεωρεία της Βουλής για να μπορέσουν οι γονείς των μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς» να παρακολουθήσουν την συζήτηση για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση.
Δεν θα ασχοληθούμε με τον πυρήνα του νομοσχεδίου, ούτε με.....
το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους γονείς τρομοκρατών για να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση. Δεν πιστεύουμε, άλλωστε, στην οικογενειακή ευθύνη.
Αυτό το αφήνουμε για τον Αθανασίου, τον Σαμαρά και την κλίκα των επιόρκων δικαστικών που αναβιώνουν την συλλογική και την οικογενειακή ευθύνη εναντίον της Χρυσής Αυγής, θυμίζοντας τις πιο μαύρες σελίδες της ανθρωπότητας, αυτές τις κυριαρχίας του Στάλιν στην πρώην ΕΣΣΔ.
Από την άλλη μεριά τι να σχολιάσουμε για μία κυβέρνηση που σχεδιάζει ένα ελληνικό Γκουαντάναμο για να βάλει μέσα τους τρομοκράτες, αλλά δεν έχει πλέον τρομοκράτες γιατί τους άφησε ελεύθερους για να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή.
Θυμίζουμε ενδεικτικά τις περιπτώσεις Σακκά, Μαζιώτη, Ρούπα, Ξηρού που είναι ελεύθεροι με «εντολή Σαμαρά» παρότι καταδικασμένοι για τρομοκρατία. Θυμίζουμε επίσης ότι οι συνελεύσεις τρομοκρατών λαμβάνουν χώρα σε δημόσια κτήρια και εκεί παρουσιάζονται τα σχέδια των επόμενων κτυπημάτων. Ας μην υποκρίνονται στόχος του νομοσχεδίου δεν είναι οι τρομοκράτες…
Αυτοί είναι ελεύθεροι, με αποστολή να χτυπούν την Χρυσή Αυγή. Στόχος του νομοσχεδίου είναι άλλο ένα πλήγμα εναντίον του νόμιμου πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής.
Σαφέστατα ο συμβολισμός που έδωσε στην όλη συζήτηση η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύει για άλλη μία φορά το ποιόν του εν λόγω κόμματος, όμως εφόσον θεωρούμε ότι υπάρχει ακόμη δημοκρατία, ο κάθε Έλληνας πολίτης μπορεί να παρακολουθήσει μία συνεδρίαση της Βουλής που τον ενδιαφέρει, χωρίς καν να λάβει πρόσκληση από κάποιο κόμμα. Δεν είναι, άλλωστε, η Βουλή των Ελλήνων κομματικό φέουδο και ο κάθε Έλληνας θα έπρεπε να μπορεί να την επισκέπτεται κάνοντας την ανάλογη αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία.
Τι έπραξε, όμως, η ΝΔ για να αποτρέψει τον συμβολισμό που ήθελε να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εν λόγω συνεδρίαση; Αρχικώς τίποτα, αλλά ακολούθως πήγε στα κανάλια και τους δημοσιογράφους για να χρωματίσει αναλόγως προπαγανδιστικά το όλο δρώμενο. Σε κάθε περίπτωση επεχείρησε την επικοινωνιακή διαχείριση του όλου δρωμένου με βάση το δίπτυχο «νόμος και τάξη», αφήνοντας ανοικτή την πόρτα για επικοινωνιακά κέρδη και στον ΣΥΡΙΖΑ από την ανθρωπιστική πλευρά.
Τι έπραξε η ΝΔ όταν μεταφέρθηκαν στην Βουλή, προκειμένου να μιλήσουν οι προφυλακισμένοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Απέκλεισε το Κοινοβούλιο. Εκκένωσε τους διαδρόμους. Απαγόρευσε στους γονείς και τους συγγενείς τους να παρευρεθούν στην ομιλία, ακυρώνοντας όλες τις προσκλήσεις.
Στην περίπτωση δε της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, οργάνωσε και στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ, ώστε να μην υπάρχει καν δημοσιογραφική κάλυψη του ιστορικού αυτού δρωμένου.

1 σχόλιο:

  1. Η χρυση αυγη ειναι μόνη εναντίον όλων. Σωστές όλες οι επισημάνσεις στο άρθρο. Ουρα του συστήματος αποτελούν ο συριζα (μελλοντικος εταίρος στην επόμενη συγκυβέρνηση με την νουδούλα), και το ΚΚΕ.
    Αν είχαν και οι δύο ίχνος επαναστατισμού η ριζοσπαστισμού, δεν θα ομονοούσαν με την συγκυβέρνηση ούτε καν για τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, πόσο μάλλον με την εν γένει αντισυνταγματική δίωξη στο τρίτο κόμμα της Ελλάδος που επιχειρούν με νομικούς ακροβατισμούς, κατάχρηση εξουσίας με φανερή χειραγωγηση της δικαιοσύνης και πληρωμένους ψευδομάρτυρες.
    Δεν είναι αριστερά αυτή. Εχουμε δύο στρατόπεδα: H Xρυσή Αυγή από την μία, και ο παλαιοκομματικός ετερόκλητος συφερτός από την άλλη.
    Δεν γίνεται στο τέλος να νικήσουν αυτοί οι γραικύλοι. Δεν έχουν κανένα ιδανικό να επικαλεστούν, ούτε κανένα παράδειγμα θετικό να δώσουν...

    BLACK KNIGHT

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών