Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2014

Νέες δράσεις από το Μέτωπο Νεολαίας - Αγώνας ασυμβίβαστος μέχρι τη Νίκη

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα της δυναμικά, αψηφώντας την τρομοκρατία της χούντας Σαμαρά και όλων των παρακρατικών κυκλωμάτων που μετέχουν στις διεφθαρμένες και παράνομες μεθοδεύσεις της.

Το Μέτωπο Νεολαίας, η αιχμή του δόρατος στον Εθνικιστικό Αγώνα, δεν σταματάει ποτέ να μάχεται για την αποκατάσταση του Δικαίου και της Αλήθειας, δίνοντας καθημερινά ένα βροντερό παρόν ενάντια στην σαπίλα και την παρακμή του αμαρτωλού καθεστώτος.
Και αυτή τη Δευτέρα, λοιπόν, μέλη του Μετώπου Νεολαίας ανάρτησαν πανό στην πεζογέφυρα  δίπλα από τα Village, στην περιοχή του Ρέντη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας έναντι των......
αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων της ξενόδουλης κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής, του μόνου κόμματος που ενδιαφέρεται και αγωνίζεται πραγματικά για το Λαό και το Μέλλον αυτής της χώρας.

Οι συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας απ'τους Αγίους Αναργύρους έδειξαν τη συμπαράσταση τους στους άδικα προφυλακισμένους συναγωνιστές μας βάζοντας το πανό αυτό στην περιοχή τους συγκεκριμένα στις τρεις γέφυρες.

Περιστέρι - Γέφυρα Κηφισού και Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος των ΚΤΕΛ


Χθες βράδυ 29-7,συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποιήσαμε δράση στην περιοχή των Αχαρνών, γράφοντας συνθήματα σε σχολεία και κεντρικά σημεία της πόλης με αίτημα την άμεση απελευθέρωση όλων των εθνικιστών πολιτικών κρατουμένων από το παράνομο και ξενόδουλο μνημονιακό καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου. Φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ και τους δύο ΉΡΩΕΣ αδελφούς μας, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟ!



ΑΓΩΝΑΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Πηγή: antepithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών