Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2014

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ «ΑΡΧΩΝ» ΜΟΝΟΝ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ!

jrasmczakx53674e0862e08-2
Γράφει ο Αντίοχος.

Νέες αποκαλύψεις με ντοκουμέντα, αυτή τη φορά για την ειδική προστασία που απολάμβανε από τις «αρχές» ακόμα και ο (ασύλληπτος φυσικά…) συνεργός του παρακρατικού ληστοτρομοκράτη Μαζιώτη, Γιώργος Πετρακάκος, δημοσιεύθηκαν στο «Βήμα».
Ο συνεργός του Μαζιώτη, λοιπόν, είχε συλληφθεί μαζί με άλλους πέντε τον Νοέμβριο του 2002, ως μέλος σπείρας Που είχε κάνει πέντε ληστείες τραπεζών στην Παλλήνη και την Αγία Παρασκευή, με λεία 100.000 ευρώ, καθώς και δύο ακόμη ληστείες –ενός καταστήματος κι ενός περιπτέρου- αλλά στη δίκη δήλωσε «κατ’ ανάγκην ληστής για χάρη της οικογένειάς του» καθώς και «εξαρτημένος από τα ναρκωτικά» και οι δικαστές (της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης») που τον δίκασαν έκριναν «απολύτως ειλικρινή» όσα κατέθεσε καθώς και ότι «δεν υπήρχε περίπτωση να επαναλάβει τα ίδια αδικήματα» και τον αποφυλάκισαν αμέσως,
δεχόμενοι ότι.....
συμμετείχε σε ληστείες για λόγους βιοπορισμού και των οικονομικών αναγκών της οικογενείας του. Απέδιδαν στον Γ. Πετρακάκο το ότι είχε συναίσθηση των ευθυνών του και πως η ανάγκη φροντίδας του συγγενούς του θα λειτουργήσει σαν «ανασταλτικός παράγοντας» για την εμπλοκή του σε νέα αδικήματα.
Λίγους μήνες μετά από εκείνη την αποφυλάκισή του, ο Πετρακάκος (που «δεν υπήρχε περίπτωση να επαναλάβει τα ίδια αδικήματα»…), είχε συλληφθεί από αστυνομικούς ύστερα από ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα των Αγίων Αναργύρων, αλλά και πάλι τη γλίτωσε φτηνά.
Μετά απ’ όλα αυτά, υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι όλα αυτά έγιναν τυχαία και ότι οι (προφανώς σύντροφοι…) δικαστές… παρασύρθηκαν; Δε νομίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών