Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 16, 2014

Οι δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα συνεχίζονται... Ο Αγών δεν σταματά ΠΟΤΕ

Δράσεις της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής για την απελευθέρωση των Πολιτικών Κρατουμένων της Χρυσής Αυγής‏

Οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες της τοπικής μας οργάνωσης πεισμωμένοι ενάντια στις παράνομα προφυλακίσεις Συναγωνιστών μας,  προέβησαν σε.....
σειρά κινηματικών δράσεων σε στρατηγικά και περίοπτα σημεία δήμων της Ανατολικής Αττικής.

Σε όλο το εύρος της Αν.Αττικής, από Καπανδρίτι και Ωρωπό μέχρι Βάρη και Λαύριο αναρτήθηκαν πανό με αίτημα την απελευθέρωση του Αρχηγού και των υπόλοιπων Εθνικιστών Πολιτικών μας Κρατουμένων.
Ενημερωτική δράση στον Ασπρόπυργο

Τεράστια αποδοχή του κόσμου στην ενημερωτική δράση που πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο το Σάββατο 12/7/14 από τους Συναγωνιστές της Τ.Ο.Δυτικής Αττικής. Μοιράστηκαν Εφημερίδες του Κινήματος και συνομίλησαν με συμπολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις παράνομες προφυλακίσεις. Πλέον ο κόσμος δεν διστάζει να μας στηρίξει ανοιχτά αψηφώντας την τρομοκρατία που του επιβάλλει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, καθώς βλέπει τον πόλεμο που δέχεται η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Δράση Δυτ. Αττική, Μάνδρα, Μέγαρα

Το Σάββατο 12/7/2014 οι Τ.Ο. Δυτικής Αττικής, Μάνδρας και Μεγάρων ανάρτησαν πανό  διαμαρτυρίας ενάντια στη Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Η Χούντα Σαμαρά έχει φέρει σε πλήρη απόγνωση τον Ελληνικό Λαό και η μόνη ελπίδα είναι το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.
Ενημερωτική δράση στη μεγάλη λαϊκή της Χαλκίδας

Ο αγώνας μας για την ενημέρωση και την αφύπνιση του λαού μας απέναντι στην ξενόδουλη χούντα του καθεστώτος συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικός. Οι ενημερωτικές δράσεις είναι σχεδόν καθημερινές για τους συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας.

Την Τρίτη στην μεγάλη λαϊκή αγορά της πόλης, πολλοί ήταν οι Χαλκιδαίοι που μας εξέφρασαν την αγανάκτηση και την οργή τους για τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις, δίνοντάς μας συγχαρητήρια για τους αγώνες μας και προτροπές να μην λυγίσουμε.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!
Ανάρτηση πανό συμπαράστασης από την Τ.Ο. Σερρών
Συναγωνιστές της Τ.Ο. Σερρών προέβησαν σε μια συμβολική κίνηση, αναρτώντας πανό στα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας, στον Προμαχώνα Σερρών, ως διαμαρτυρία για τις παράνομες προφυλακίσεις που συνεχίζονται εις βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Από τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα διέρχονται καθημερινά χιλιάδες ελληνικά οχήματα, επειδή η «ανάπτυξη Σαμαρά» και το «success story» αναγκάζει χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες να μεταβούν στην Βουλγαρία, είτε επειδή εργάζονται εκεί, μιας και πάρα πολλές ελληνικές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να μεταφερθούν εκεί, είτε επειδή αναγκάζονται λόγω της ανεργίας και της ανέχειας να προμηθεύονται από εκεί βασικά είδη ανάγκης που δεν μπορούν να πληρώσουν σε ελληνικό έδαφος. 

Ο κόσμος έδειξε την συμπαράσταση και υποστήριξή του με κορναρίσματα από τα διερχόμενα οχήματα. Απαιτούμε να σταματήσει ο εμπαιγμός του Ελληνικού Λαού και αντί της αποπληρωμής ενός ανύπαρκτου χρέους και των αντίστοιχων παράνομων τόκων στους τοκογλύφους και της ενίσχυσης των ντόπιων τοκογλύφων (τραπεζιτών) να δοθούν άμεσα πόροι στην πραγματική οικονομία της Πατρίδας μας. Ζητούμε την πραγματική ανάπτυξη του πρωτογενούς παραγωγικού και του δευτερογενούς τομέα με πλήρη οικονομική στήριξή του. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Αιμοδοσία και νέα Πολιτική δράση στον Πύργο

Το Σάββατο 12 Ιουλίου, συναγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, από την Τ.Ο. Πύργου και τον Πυρήνα Αμαλιάδας, μετέβησαν στο νοσοκομείο Πύργου, για την καθιερωμένη αιμοδοσία που πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μετά το πέρας της αιμοδοσίας ακολούθησε ενημερωτική δράση σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας του νομού, όπου διανεμήθηκαν εκατοντάδες φυλλάδια, με τις θέσεις του κινήματος. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών