Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 16, 2014

«Σπάνε» στα τέσσερα την Β΄ Αθηνών λόγω Χρυσής Αυγής!


«Σπάνε» στα τέσσερα την Β΄ Αθηνών λόγω Χρυσής Αυγής!

Γράφει ο Αντίοχος

Το ότι όλα πλέον σ’ αυτό το Προτεκτοράτο-Μπανανία Σαμαριστάν κινούνται στον αστερισμό της Χρυσής Αυγής και γίνονται («με εντολή Σαμαρά», μην το ξεχνάμε αυτό…) για τον περιορισμό της δυναμικής της, με κάθε μέσον, νομιμοφανές ή καταφανώς παράνομο και αντισυνταγματικό, είναι γνωστό ακόμα και στον… κροκόδειλο που εμφανίστηκε τελευταίως στην περιοχή του Ρεθύμνου. Αλλά, είναι διαφορετικό να το λέμε εμείς και διαφορετικό να το ομολογεί φόρα-παρτίδα το διαδικτυακό όργανο του φον Αντωνάκη.
Γράφει, λοιπόν, το antinews: «Σπάει στα τέσσερα η Β΄ Αθηνών
Μεγάλες ανατροπές στον εκλογικό χάρτη και στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να επιφέρει το σενάριο για σπάσιμο της Β’ Αθήνας σε τέσσερις επιμέρους εκλογικές περιφέρειες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι....
η κυβέρνηση έχει έτοιμο ένα τέτοιο σχέδιο το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα, πριν από τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. Οι περιφέρειες που θα χωριστεί η χαώδης αυτή εκλογική περιφέρει είναι ο Νότιος, Δυτικός, Βόρειος και Κεντρικός τομέας σε μια προσπάθεια να «συμμαζευτεί» και να αναδειχθεί η πρόθεση της κυβέρνησης για αλλαγές ουσίας στο πολιτικό σύστημα.
Άλλωστε, η τεράστια εκλογική περιφέρεια όπως είναι σήμερα το μόνο που ευνοεί είναι η κατασπατάληση τεράστιων κεφαλαίων, η διακίνηση μαύρου χρήματος και η εκλογή κυρίως όσων είναι «βαριά» χαρτιά, δηλαδή γνωστά ονόματα. Παράλληλα, τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών, με τη μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής και του Κασιδιάρη, αποτελεί μια ακόμη αιτία για να αλλάξει όλο το σκηνικό στη Β’ Αθήνας».
Τι εννοούν οι «ποιητές» (εκ του προχείρου…); Δεν διευκρινίζουν πως επηρεάζεται (αρνητικά…) η Χρυσή Αυγή από την κατάτμηση της εκλογικής αυτής περιφέρειας. Αλλά για να το γράφουν αυτοί, σίγουρα κάτι ξέρουν, αλλά δεν το μαρτυράνε.
Φαίνεται, πως πρόκειται για κάποια εκλογομαγειρική ατιμία του συστήματος, που μας τη φυλάνε για… έκπληξη. Και που να ήξεραν οι κακόμοιροι, τι… ωραίες εκπλήξεις που τους ετοιμάζουμε εμείς! «Κυριακή κοντή γιορτή», λαμόγια!
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών