Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2014

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ… ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ: ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 19 Ή 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

17/12/2004. ÊÏÉÍÇ ÅÌÖÁÍÉÓÇ ÔÙÍ ÌÁÊÇ ÂÏÑÉÄÇ ÔÏÕ ÅËËÇÍÉÊÏÕ ÌÅÔÙÐÏÕ ÊÁÉ ÃÉÙÑÃÏÕ ÊÁÑÁÔÆÁÖÅÑÇ ÓÅ ÓÕÍÅÓÔÉÁÓÇ ÔÏÕ ËÁ.Ï.Ó. ÐÏÕ ÁÐÏÖÁÓÉÓÁÍ ÊÏÉÍÇ ÐÏÑÅÉÁ ÔÙÍ ÊÏÌÌÁÔÙÍ ÔÏÕÓ.
Γράφει ο Αντίοχος.
Τον… χαμένο τηλεοπτικό χρόνο των τελευταίων δύο χρόνων επιχειρεί τώρα να καλύψει ο Καρατζαφέρης και είμαστε σίγουροι ότι… θα τα καταφέρει (με την πολύτιμη βοήθεια των «νταβατζήδων», βεβαίως-βεβαίως…).
Και μέσα στην πρεμούρα του να πει πράγματα που θα «γράψουν» και θα συζητηθούν (μαζί με τ’ όνομά του…), άρχισε να… χάνει λόγια. Καθόλου περίεργο, καθώς ήτανε μια ζωή… μαρτυριάρης.
Μιλώντας, λοιπόν, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι «οι εκλογές θα γίνουν πολύ σύντομα, μετά από....
δύο έως έξι μήνες, ανάλογα και με τις εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας ή εξαιτίας ατυχήματος».
Συμπερασματικά, πρώτον τζίφος οι 180 που έλεγε ο Σαμαράς ότι τους έχει… στο τσεπάκι, και δεύτερον –αν κρίνουμε και από τις βιαστικές πολιτικές… μεταγραφές- μάλλον οι δύο μήνες είναι το σωστό. Άρα, πάμε για εκλογές στις 19 ή 26 Οκτωβρίου!
(ΥΓ): Σημειώστε δε, πως η δεύτερη ημερομηνία προσφέρεται και για ένα ωραιότατο τετραήμερο για τους δημοσίους υπαλλήλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών