Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2014

Η πολιτική σύληση του τάφου της Αμφίπολης


Η πολιτική σύληση του τάφου της Αμφίπολης

Από μια αντεθνική κυβέρνηση που ξεπουλά τα πάντα για να ικανοποιήσει τις βουλές των διεθνών τοκογλύφων και εξαθλιώνει τον Ελληνικό Λαό προκειμένου να είναι αρεστή στα διεθνή αφεντικά της, μπορεί να περιμένει κανείς τα πάντα. Καμία ως εκ τούτου εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί η φαιδρή επιχείρηση της κλίκας Σαμαρά να εκμεταλλευθεί πολιτικά τα ευρήματα του Τάφου της Αμφίπολης.
Εντούτοις, είναι πρέπον να επισημανθούν λεπτομέρειες επί της υποθέσεως οι οποίες καταδεικνύουν πως η Χούντα Σαμαρά πέρα από τη δεδομένη φαιδρότητά της, θαρρεί πως απευθύνεται σε ......
χαχόλους που αναζητούν εναγωνίως στημένες τηλεοπτικές παραστάσεις. Στημένες τηλεοπτικές παραστάσεις οι οποίες δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη συγκατάβαση και συνεργασία των «αντικειμενικών» δημοσιογράφων, των οποίων η «αντικειμενικότητα» περιχαρακώνεται στα στενά όρια του τριγώνου Μεγάρου Μαξίμου, Συγγρού και Χαρ. Τρικούπη.
Οι δικαιολογημένες θριαμβολογίες για την σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη της Αμφίπολης στιγματίστηκαν από την σκαιά απόπειρα καπήλευσής της από τον ίδιο τον Σαμαρά. Η κυβερνητική κουστωδία έσπευσε στην Αμφίπολη όχι για να διευκολύνει το έργο των αρχαιολόγων αλλά για να κλέψει τις δάφνες της κοπιώδους εργασίας τους. Σε κάθε φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, συνωστίσθηκε με το έτσι θέλω το ζεύγος Σαμαρά και δι' αυτών ολόκληρη η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά. Αυτή είναι η πολιτική σύληση του Τάφου, η οποία είναι έργο της χειρότερης Τυραννίας που γνώρισε ο Ελληνικός Λαός.
Εξάλλου, στοιχεία που έρχονται σιγά-σιγά στο φως αποδεικνύουν πως η σπουδαιότητα της αρχαιολογικής ανασκαφής ήταν γνωστή αρκετά χρόνια πίσω. Από την περίοδο ακόμη κατά την οποία ο σημερινός πρωθυπουργός εκτελούσε χρέη υπουργού Πολιτισμού. Αναμφισβήτητα όμως, την σημασία του αρχαιολογικού χώρου της Αμφίπολης την γνώριζαν από τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις από τους αρμόδιους αρχαιολόγους στην 27η αρχαιολογική επιστημονική συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Τα «αντικειμενικά» μέσα μαζικής ενημέρωσης έδειξαν αδιαφορία τότε, τώρα όμως υπήρξε ένας παράγοντας που έδωσε ώθηση στην δημοσιοποίηση του γεγονότος και άπαντες μπορούν να αντιληφθούν ποιος είναι ο παράγων αυτός.
Είναι εκείνη η Χούντα, η οποία φτωχοποιεί τον Λαό μας και του υφαρπάζει κινητή και ακίνητη περιουσία, εκείνη που τον ωθεί στην ανεργία και φροντίζει να καταστρέψει τις προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον, εκείνη που προσφέρει σε ξένους και εγχώριους καπιταλιστές (επενδυτές τους ονομάζει η χουντική αργκό) γη και ύδωρ, έναντι πινακίου φακής. Είναι εκείνη η Χούντα η οποία είναι τόσο στυγνή και αδίστακτη ώστε να επιδιώκει να ταυτίζει την επιβίωσή της με μια ανακάλυψη η οποία αφορά ολάκερο τον Ελληνισμό.
Πέρα όμως από τις ανακοινώσεις οι οποίες θα κρατηθούν ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, επ' ευκαιρία της ΔΕΘ, η πραγματικότητα είναι η εξής:
Η Χούντα Σαμαρά δεν συνέβαλε ούτε κατ' ελάχιστο στην ανακάλυψη του σπουδαίου Τάφου αλλά αντίθετα, συνέβαλε τα μέγιστα στη σύλησή του, κατά τρόπο πολιτικάντικο. Κάθε αντεθνική ενέργεια της κυβέρνησης όμως, αποτελεί και το ανυπέρβλητο εμπόδιο της ταύτισής της με το ένδοξο και μεγαλειώδες Παρελθόν του Ελληνισμού. Κι όσο θα αυξάνεται η Εθνική Υπερηφάνεια των Ελλήνων για το Παρελθόν, τόσο θα διογκώνεται και η απέχθεια για τους σημερινούς Τύραννους της πολιτικής ζωής, των οποίων ο πολιτικός τάφος επιβάλλεται να κλείσει με το αντίστοιχο άνοιγμα του Τάφου της Αμφίπολης.
Οι νεοδημοκράτες μπορεί να συγχώρεσαν τον προδότη, αλλά η Πολιτική Ιστορία δεν είναι ούτε συμπονετική, ούτε αφελής: τα του Καίσαρως τω Καίσαρι και τα του Σαμαρά τω Σαμαρά!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών