Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 15, 2014

Οι αμερικανοσιωνιστές προκαλούν: έκθεση-λάσπη για τη Χρυσή Αυγή και απόλυτη σιωπή για τα εγκλήματα στη Γάζα

Η αμερικανοσιωνιστική μη κυβερνητική οργάνωση «Ανθρώπινα Δικαιώματα Πρώτα» (Human Rights First), προχώρησε στη δημοσιοποίηση έκθεσης όχι για την βάρβαρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Παλαιστινιακού Λαού, ο οποίος σφαγιάζεται από τα σιωνιστικά κτήνη, αλλά για την άνοδο της «ακροδεξιάς» στην Ελλάδα και την Ουγγαρία!

Την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία η πολιτισμένη ανθρωπότητα παρακολουθεί με οργή και αποτροπιασμό τον βομβαρδισμό σχολείων και νοσοκομείων στη Λωρίδα της Γάζας, με συνέπεια τις εκατόμβες νεκρών αμάχων κυρίως παιδιών, οι σιωνιστές των ΗΠΑ επιχειρούν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης αναπαράγοντας αισχρές και ανυπόστατες συκοφαντίες, βγαλμένες από τους νοσηρούς εγκεφάλους των σφαγέων των Λαών και των υποτακτικών τους.
Με δεδομένη την εχθρική προς τη Χρυσή Αυγή στάση των εγχώριων καθεστωτικών φερέφωνων της εργολαβικής δημοσιογραφίας, οι σιωνιστικές παραμύθες αναπαράγονται προκειμένου να πειστεί με το ζόρι η ελληνική κοινή γνώμη πως…
ο ήλιος είναι πράσινος! Κάπως έτσι θα μπορούσε να αποδοθεί η υπερβείσα κατά πολύ τα όρια της γελοιότητος προσπάθεια των νταβατζήδων της «ενημέρωσης» να πείσουν το εκλογικό σώμα πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, οι ινστρούχτορες της χουντικής προπαγάνδας που λαμβάνουν εντολές απευθείας από τα υπόγεια του Μαξίμου, αναπαράγουν με υπερβάλλοντα μάλιστα ζήλο, την έκθεση της ανωτέρω αμερικανοσιωνιστικής παρακρατικής οργάνωσης η οποία αναλώνεται σε ξαναζεσταμένο φαγητό, ήτοι φαιδρότητες που έχουν ακουστεί και κατά το παρελθόν, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση τις στολίζουν με την «εγκυρότητα» ενός υποτιθέμενου μάρτυρα, ο οποίος φέρει τον πομπώδη τίτλο του «πρώην χρυσαυγίτη»!


Παραθέτουμε ενδεικτικά τμήμα της «έκθεσης» των αμερικανοσιωνιστών, ούτως ώστε να αντιληφθούν οι συμπατριώτες μας αφενός το ποιόν των κατηγόρων της Χρυσής Αυγής και αφετέρου το ύφος και την αξιοπιστία της φτηνής τους προπαγάνδας:

«Το 2014, όταν η Χρυσή Αυγή ήρθε στην τρίτη θέση με ποσοστό 9% στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ελλάδα ήταν σε ακόμη χειρότερη κατάσταση από ό, τι οι ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης: η ανεργία χτύπησε 27,8% τον Ιούλιο του 2014 σε σύγκριση με το πικ του 25% στις ΗΠΑ το 1933. Κατά την πρώτη της εμφάνιση, η Χρυσή Αυγή με τη ναζιστική ρητορική της, τις σβάστικες και τους μαυροφορεμένους τραμπούκους στους δρόμους φάνηκε πως ήταν απλώς μια ομάδα ταραχοποιών που εκμεταλλεύτηκαν την οικονομική εξαθλίωση και τη δημόσια οργή για την πολιτική ανεπάρκεια και τη διαφθορά όλων των τελευταίων κυβερνήσεων της Ελλάδας. Αλλά Χρυσή Αυγή είναι κάτι περισσότερο από μία ακόμη νεο-Ναζί περιθωριακή ομάδα. Η ηγεσία της έχει άμεση ιδεολογική και προσωπική σύνδεση με αξιωματικούς στις ανώτερες ελληνικές στρατιωτικές μονάδες που συνεργάστηκαν με τους Ναζί κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο»!!!

«Ακλόνητα στοιχειοθετημένη» η φαιδρή πολεμική των αμερικανοσιωνιστών εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος! Καθότι όμως, η αθλιότητα των υβριστών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν γνωρίζει όρια σοβαρότητας, οφείλουμε να επισημάνουμε στους ανθέλληνες καταπατητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και χειροκροτητές των σφαγών αμάχων στη Γάζα πως λησμόνησαν να βάλουν στην συγκλονιστική τους έκθεση, την συμμετοχή "ταγμάτων εφόδου" της Χρυσής Αυγής στη Μάχη της Δουνκέρκης όπου διέπρεψαν παίρνοντας στο κατόπι τους Βρετανούς, τα πολεμικά συμβούλια του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής υπό τον Αδόλφο Χίτλερ και τους στρατηγούς Κάιτελ και Γιοντλ προ της επιχείρησης Μπαρμπαρόσα, την συμμετοχή του Ηλία Κασιδιάρη στη μάχη του Στάλιγκραντ όπου μοίραζε σφαλιάρες σε σοβιετικούς, ενώ ακούγεται -αλλά δεν υπάρχουν ακόμη τα ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία- πως ο επονομαζόμενος και «αλεπού της ερήμου», Έρβιν Ρόμελ, εθεάθη να συμβουλεύεται τον Χρήστο Παππά για τις επιχειρήσεις των Afrika Korps στην αφρικανική ήπειρο.

Προκειμένου να αποκτήσει «ισχυρότερη αξιοπιστία», η κατάπτυστη αμερικανοσιωνιστική έκθεση επικαλείται ένα ψευδομάρτυρα, ο οποίος δηλώνει "πρώην χρυσαυγίτης" και υποτίθεται πως θα καταθέσει το μύθο του και στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Αυτό το πρόσωπο (υπαρκτός ψυχοπαθής ή φανταστικό καρτούν που εφηύραν οι σιωνιστές, ρωτήστε τους ίδιους) καταγγέλλει πως «ένας επιχειρηματίας, αν και μέλος της Νέας Δημοκρατίας, χρηματοδότησε την δράση της ΧΑ στην περιοχή του, για να πιέσει τις πολιτικές εξελίξεις». Πώς όμως πίεσε τις πολιτικές εξελίξεις ο δαιμόνιος επιχειρηματίας; Καταθέτει ο μάρτυρας με ανατριχιαστική γλαφυρότητα: “ο εν λόγω επιχειρηματίας έδωσε πάνω από 1.500 δολάρια ΗΠΑ για στρατιωτικές στολές για τα στελέχη της ΧΑ, ενώ ήταν εκείνος που πλήρωνε τη λειτουργία των γραφείων της ΧΑ στην περιοχή και έδινε συμβουλές στα νέα και στα παλιά μέλη, όπως «να μην επιτεθείτε σε μετανάστες μέσα στην ημέρα»”…

Η πίεση την οποία υπέστη η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ήταν τόσο ασφυκτική, ώστε ουδέτεροι παρατηρητές εκτιμούν πως αν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έδινε ακόμη 3.000 δολάρια ΗΠΑ, η Χούντα θα είχε καταρρεύσει! Για κακή μας τύχη, περιορίστηκε σε εντολές τύπου «μην επιτίθεστε σε μετανάστες μέσα στην ημέρα, μόνο νύχτα και φροντίστε να μην έχει πανσέληνο».
Η έκθεση των αμερικανοσιωνιστών απειλεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πως ο συγκεκριμένος μάρτυρας πρόκειται να καταθέσει στο δικαστήριο κατά της Χρυσής Αυγής, παρά το ότι δέχεται «απειλές για τη ζωή του»! Το ερώτημα το οποίο ευλόγως εγείρεται είναι το εξής: μπορούν οι δικαστές και ο Ελληνικός Λαός να αντέξουν το γέλιο που θα πέσει;

Αφήνοντας κατά μέρος τα παραμύθια και τις φαιδρότητες των μαρτύρων-Πινόκιο κατά της Χρυσής Αυγής, καλούμε τους συμπατριώτες μας να αναλογιστούν για ποιο λόγο οι υποτιθέμενες οργανώσεις «προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», διεθνείς και εγχώριες, σιωπούν εκκωφαντικά ή και επιδοκιμάζουν ακόμη το διαρκές έγκλημα πολέμου των σιωνιστών στη Γάζα, κατά του Παλαιστινιακού Λαού ο οποίος αγωνίζεται όχι για καλύτερες συνθήκες ζωής αλλά για την ίδια του την επιβίωση. Πότε οι μη κυβερνητικές οργανώσεις τύπου «Human Rights First» θα δημοσιοποιήσουν έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Παλαιστινίων και καταδίκης των εγκλημάτων του σιωνιστικού στρατού κατοχής;

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή περιφρονεί τις εκθέσεις των σιωνιστών και των υποτακτικών τους που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος και έχει τη δύναμη και την υποστήριξη 550.000 Ελλήνων για να το πράττει. Τους καλεί επιπλέον να δώσουν τον τίτλο «Σιωνιστικά Δικαιώματα Μόνο» στην παρακρατική τους οργάνωση, για να μην εξαπατούν την ελληνική κοινή γνώμη. Σάλομ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών