Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 15, 2014

ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΑ «ΟΜΟΦΥΛΑ» ΖΕΥΓΑΡΙΑ;

Δημοσίευμα με τον παραπάνω τίτλο (εκτός των εισαγωγικών στο χαρακτηρισμό «ομόφυλα»…), υπάρχει στη φυλλάδα «Τα Νέα». Ας δούμε, λοιπόν, το γιατί:

«Παγώνει προς το παρόν η κατάθεση διάταξης για την υιοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών στο πλαίσιο του αντιρατσιστικού νόμου, παρά την πρόθεση από πλευράς Χαριλάου Τρικούπη να περιληφθεί σχετική ρύθμιση στο προς ψήφιση νομοσχέδιο.
Σε σύντομο διάστημα ωστόσο το θέμα θα επανέλθει καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζεται η κατάθεση ξεχωριστής τροπολογίας από το ΠαΣοΚ με την οποία θα προωθούνται οι απαιτούμενες τροποποιήσεις...
Όπως επισημαίνεται, μια πιθανή τροπολογία για το σύμφωνο συμβίωσης αναμένεται να βρει υποστηρικτές και από άλλα κόμματα. Ήδη αρκετά στελέχη της ΝΔ έχουν ταχθεί υπέρ της επέκτασης του συμφώνου και για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ δεδομένη είναι η θετική θέση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΔΗΜΑΡ έναντι μιας τέτοιας εξέλιξης…».

Είδατε πουθενά να εξηγούν το «γιατί»; Όχι βέβαια! Γιατί άραγε; Μήπως διότι αυτό το «γιατί» συνδέεται άμεσα με...
την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη βουλή και στο λαό και φοβάται η νουδούλα ακόμα μεγαλύτερη άνοδό της, αν τυχόν περάσει τέτοιο ανοσιούργημα εις βάρος των παραδόσεων του Ελληνισμού; Γι’ αυτό βάζει το θέμα «στο ψυγείο» μέχρι τις εκλογές, που αναμένονται να γίνουν το φθινόπωρο, για να το «ξεπαγώσει» με ασφάλεια μετά την απομάκρυνση από την κάλπη;

Συμπέρασμα: μόνο και μόνο ο φόβος ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής, αποτρέπει πολλά δεινά για τον τόπο. Γι’ αυτό, ακόμα κι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών