Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2014

Συμβαίνει τώρα: Με εκατοντάδες ΜΑΤ πραγματοποιείται η ορκωμοσία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων - ΒΙΝΤΕΟ

Με την συνήθη του τακτική ο Καμίνης και την αστυνομική φύλαξη εκατοντάδων αστυνομικών από την Χούντα Σαμαρά πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε πριν λίγο στον χώρο της ορκωμοσίας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φρουρούμενος από δέκα και πλέον αστυνομικούς.


Ο παράνομα προφυλακισμένος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Είπαμε να...
βάλουμε τους κλέφτες στη φυλακή και προλάβανε και μας βάλανε αυτοί. Αλλά δεν πειράζει, στο τέλος νικάει πάντα η Ελλάδα".
 




Η περιοχή γύρω από το αμφιθέατρο στην Τεχνόπολη στο Γκάζι είναι πλήρως αποκλεισμένη από διμοιρίες ΜΑΤ, ενώ δεν έχει επιτραπεί η είσοδος ούτε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και συνεργάτες, παρά μόνο σε όσους έχουν πρόσκληση από τον Καμίνη.



Εκατοντάδες Συναγωνιστές έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο της ορκωμοσίας για να υποδεχτούν τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.



Η Ελληνική Αυγή έχει εκλέξει 4 δημοτικούς συμβούλους, τους Συναγωνιστές Ηλία Κασιδιάρη, Ουρανία Μιχαλολιάκου, Χρίστο Γούδη και Δήμητρα Βελέντζα.






Ο Ηλίας Κασιδιάρης καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στον χώρο της ορκωμοσίας από τον βουλευτή Β΄ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρο, στον οποίο απαγορεύτηκε η είσοδος και από τους παρευρισκόμενους.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών