Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2014

Periodista: "3η Πολιτική Δύναμη η Χρυσή Αυγή... Κατρακυλά η ΝΔ"

Όσο γνωστόν ο Αύγουστος είναι μήνας "χωρίς ειδήσεις" και άρα... χωρίς δημοσκοπήσεις. Το πολυτιμότερο εργαλείο που έχει στα χέρια του καθεστώς για να χειραγωγεί και να στρέφει την κοινή γνώμη, σε αγαστή σύμπνοια με τα ΜΜΕ, προς την πολιτική κατεύθυνση που θέλει...

Λίγο πριν από την ΔΕΘ, όταν και επίσημα ουσιαστικά (επανα)ξεκινούν τα πολιτικά δρώμενα της Χώρας οι εταιρείας, μετά από πρόσκληση των κομμάτων μετρούν το δημοσκοπικό εκτόπισμα των κομμάτων για να ξέρουν και που θα στρέψουν το βάρος τους στη συνέχεια..

Έτσι από ότι φαίνεται παρά τη.....
θερινή ραστώνη οι Έλληνες... ζεματίστηκαν μονάχα από τη φορομπηχτική πολιτική της ΝΔ (ΕΝΦΙΑ κτλ) και σε μυστική δημοσκόπηση που παρουσιάζει το (ακρο)αριστερό periodista.gr την καταβαραθρώνουν με μειωμένα ποσοστά, κατά 8 μονάδες περίπου από τις Ευρωεκλογές...

Αντιθέτως η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά 3 πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά και ο ΣΥΡΙΖΑ - πριμοδοτείται αναμενόμενα - κοντά στο 30%.

Αναλυτικά το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου και στο πρωθυπουργικό επιτελείο έχει προκαλέσει νέα κρυφή δημοσκόπηση, η οποία έχει διενεργηθεί μέσα στον Αύγουστο. 
Χαρακτηριστικά στοιχεία της δημοσκόπησης είναι: Η κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας, το "σπάσιμο" του φράγματος του 5% από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και φυσικά η μεγάλη άνοδος των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ. 
Συγκεκριμένα στη δημοσκόπηση, που έχει περιέλθει στη διάθεση των επιτελών του Μεγάρου Μαξίμου τα κόμματα λαμβάνουν τα ακόλουθα ποσοστά: 
ΣΥΡΙΖΑ  27 - 28%
ΝΔ: 15 - 16%
Χρυσή Αυγή: 10% 
ΠΑΣΟΚ  και Ποτάμι 8%
ΚΚΕ 7%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 5%
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσκόπηση έχει διενεργηθεί κατόπιν των μεγάλων αντιδράσεων που έχει προκαλέσει ο καταστροφικός ΕΝΦΙΑ. Το κόστος για τη λαομίσητη κυβέρνηση Σαμαρά φαίνεται ότι θα είναι μεγάλο. 

Υ.Γ.
Για να γράφουν οι Αριστεροί ότι η Χρυσή Αυγή έχει διψήφια ποσοστά φανταστείτε ποιά είναι τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών