Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2014

Ετοιμάζει βαλίτσες η Χούντα Σαμαρά: Καλπάζει η Χρυσή Αυγή, καταρρέουν ψοφοδεξιά και κλεφτοΠασόκ


Ηχηρό χαστούκι στην καταρρέουσα μνημονιακή Χούντα και στο κίβδηλο επικοινωνιακό "success story" Σαμαρά έδωσε σήμερα η δημοσκόπηση της Palmos Analysis.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της εν λόγω εταιρείας δημοσκοπήσεων (η οποία διάκειται σταθερά εχθρικά προς την Χρυσή Αυγή) στην πρόθεση ψήφου ενόψει εθνικών εκλογών τα κόμματα λαμβάνουν:...


Σύριζα 25,8%
Νέα Δημοκρατία 17,7%
Χρυσή Αυγή 8,7%
ΚΚΕ 3,5%
ΠΑΣΟΚ 3%
ΑΝΕΛ 2,5%
Ποτάμι 2,3%
Δημάρ 0,7%

Είναι σε όλους πασιφανές πως η καταρρέουσα Χούντα Σαμαρά μετρά ώρες, την στιγμή που και το ΠΑΣΟΚ και η Δημάρ έχουν εντελώς εκμηδενιστεί, ενώ ακόμα και το Μπομπολικό "Ποτάμι" σβήνει πριν την ώρα του. Το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ μπαίνουν δεν μπαίνουν στην Βουλή, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά το τρίτο πολιτικό κόμμα με συνεχείς ανοδικές τάσεις.
Με την κατάλληλη αναγωγή η Χρυσή Αυγή λαμβάνει ποσοστό 13,57%, δηλαδή καταγράφει πάνω από 4 μονάδες άνοδο σε σχέση με τις ευρωεκλογές του Μαΐου.



Άξιες λόγου είναι και οι διαρροές από την ΝΔ και τον Σύριζα προς την Χρυσή Αυγή. Η ψοφοδεξιά χάνει 5% των ψηφοφόρων τους προς τους Έλληνες Εθνικιστές και το κόμμα του Τσίπρα 4%



Είναι πια από όλους κατανοητό ότι η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής έχει καταπέσει πλήρως, καθώς δεν τους πιστεύει κανένας και η μόνη πολιτική δύναμη την οποία εμπιστεύονται οι Έλληνες για το μέλλον τους είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών