Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 03, 2014

ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

9afecb0b92aa8b498a69d314929a5062
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ότι και να κάνουν οι ψοφοδεξιοί για να περισώσουν το πολιτικό τους τομάρι, το μέλλον τους το έχει ορίσει ο ελληνικός λαός και είναι στον.... Καιάδα!
 
Μια ανάσα από την επιστροφή του στο… μαντρί, που αναμένεται να γίνει με το πρώτο… προσκλητήριο του φον Αντωνάκη (και θα γίνει μάλλον τον Σεπτέμβριο), βρίσκεται ο πρόεδρος του ΛΑ(Γ)ΟΣ Καρατζαφέρης.
Μιλώντας, λοιπόν, στο «Πρώτο Ψέμα» του κομιστή, και απαντώντας στη σχετική ερώτηση
(«Θα ανταποκρινόσασταν σε ένα πιθανό κάλεσμα του πρωθυπουργού για συστράτευση της Κεντροδεξιάς;»), δήλωσε τα εξής διαφωτιστικά:

«Σε επιλογές σκοπιμότητας και επιπολαιότητας δεν συμμετέχω, γι’ αυτό και δεν πήρα μέρος στις κινήσεις που έκαναν οι κύριοι Πολύδωρας, Ζώης, Νικολόπουλος. Εγώ, είμαι έτοιμος να μπω σε ένα διάλογο που θα αποβεί χρήσιμος για τον τόπο, με βάση τη ζυγαριά σοβαρότητας. Θα ανταποκριθώ λοιπόν σε πιθανό κάλεσμα, με βάση πόσο......
σοβαρό θα είναι αυτό το πράγμα και τι θέλουμε να κάνουμε. Όταν υπάρχει κάτι σαφές, σοβαρό και υπεύθυνο, το να γυρίσεις την πλάτη είναι βερμπαλισμός. Επίσης, το ενδεχόμενο να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, με προβληματίζει τα μάλα. Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα χρησιμοποιηθεί σαν μαξιλαράκι, για να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας για το μόνο που με έχει πείσει είναι η εμμονή του να έρθει στην εξουσία. Τα πειράματα του ΣΥΡΙΖΑ με τις ακραίες συνιστώσες του είναι μια επικίνδυνη συνταγή που με φοβίζει.
Βλέπω τελευταία ότι αυτό αρχίζει να το αντιλαμβάνεται και ο κ. Καμμένος, ο οποίος υπήρξε παλαιότερα ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας συγκυβερνήσεως των ΑΝ.ΕΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα σήμερα να κάνει πίσω. Άρα καλό θα ήταν να δούμε την ωμή πραγματικότητα και να συμπτύξουμε ένα μέτωπο μιας «ευρείας άλλης σκέψης», πέρα από αυτή που σήμερα κυβερνάει ή αύριο ενδεχομένως να κυβερνήσει»
.
Και βέβαια, ο Καρατζαφέρης δεν είναι απ’ αυτούς που εκτίθεται τζάμπα. Για να τα λέει αυτά, προφανώς, έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις του φον Αντωνάκη, ότι θα γίνει δεκτός στη «μεγάλη παράταξη» της ψοφοδεξιάς.
Ας τα βλέπουν αυτά εκείνοι οι -κατά τα άλλα αγνοί πατριώτες- που τον ψήφισαν για να εκφράσουν τη… διαμαρτυρία τους για το πολιτικό κατεστημένο και δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή γιατί την εύρισκαν πολύ… ακραία!
(ΥΓ) 1: Δε χρειάζεται να το ρίξει το σύνθημα ο Καρατζαφέρης. Το ξέρουμε πολύ καλά ότι η νουδούλα θα πάει στις εκλογές με το «ψηφίστε μας για να μη βγει ο Τσίπρας», αλλά δε θα πιάσει. Γιατί ο ελληνικός λαός το’ χει δει το έργο και δεν την ξαναπατάει!
(ΥΓ) 2: Αυτό για τον πρόεδρο Πάνο, ήταν τυχαίο; Ή μήπως ετοιμάζετε κι αυτός ο… σωτήρας μας για τη μεγάλη επιστροφή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών