Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 03, 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και η μνήμη Χρυσόψαρου

Γράφει ο Αινείας

Την Παρασκευή που μας πέρασε είχαμε ένα γεγονός που σαν είδηση πέρασε στα... ψιλά της ειδησιογραφίας.
Έγινε το πρώτο βήμα για τη.... σύγκλιση ΔΗΜΑΡ - ΣΥΡΙΖΑ.
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία οι δύο πλευρές συζήτησαν για τα 12 σημεία που τέθηκαν από τους αρχηγούς των κομμάτων σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και μάλιστα έγιναν και δηλώσεις στο τέλος της συνάντησης που η αποκωδικοποίησή τους σημαίνει ότι τα δύο κόμματα προετοιμάζονται εκ νέου για... σύμπλευση.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε και δύο παραμέτρους στην εν λόγω συνάντηση:

1ον: Η ΔΗΜΑΡ είναι.... σπλάχνο του ΣΥΡΙΖΑ. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι τα περισσότερα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, πλην μερικών πασοκογενών και ανθελλήνων των ΜΚΟ, προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο αρχηγός μπαρμπα - ΦΩΤΗΣ. Πόσες διαφορές μπορεί να έχουν;!

2ον: Η ΔΗΜΑΡ μέχρι πρότινος ήταν ο....
αναγκαίος "αριστερός" συγκολλητικός" κρίκος στη χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου για να εφαρμόζονται πιο αναίμακτα τα αντιλαϊκά μέτρα του Μνημονίου και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να ψηφίζει μέτρα που διέλυαν τις κοινωνικές τάξεις στις οποίες, υποτίθεται, απευθύνεται.... Τι δουλειά έχει ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί τους που ευαγγελίζεται ο αντι-Μνημόνιο;!


Η απάντηση δίνεται από τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ που οι βουλευτές του από το Δραγασάκη μέχρι το Σταθάκη δηλώνουν ότι..... θα ακολουθήσουν την πεπατημένη και θα εφαρμόσουν τα... συμφωνηθέντα με τους ΔυΝάσΤες μας.

Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που ο Έλληνες, μέσα στον άκρατο υλισμό που παρασιτούσε, είχε μνήμη χρυσόψαρου... Τώρα θα φροντίσει να δείξει και στο ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου στη ΔΗΜΡΑ την.. αγάπη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών