Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 03, 2014

Ο αποτυχημένος ΠΑΣΟΚος Θεοχάρης, ο "επιτυχημένος" Θεοδωράκης και το κόμμα - προφυλακτικό...

Γράφει ο Αινείας

Δείπνο παρέθεσε ο... Σταύρακας - ο Θεοδωράκης ντε - με καλεσμένους, σοβαρές πολιτικές προσωπικότητες της Χώρας, για να συζητήσουν πώς η πολιτική κίνηση του Μπόμπολα, θα επιφέρει τις λαοφιλείς πολιτικές αλλαγές.
Κάλεσε λοιπόν, τον Πέτρο τον μπάμια - Τ(Σ)ατσόπουλο, τον Γρηγόρη τον μπαφιάρη-Ψαριανό με τη Ferrari και new entry στην παρέα είχαμε τον πρόσφατα απολυθέντα από Γενικό Γραμματέα Εσόδων τον Χ. Θεοχάρη.
Ποιός είναι αυτός;!

Είναι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που ανέλαβε να....
συμμορφώσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και να πατάξει τη φοροδιαφυγή και έφυγε κακήν κακώς από τη θέση με αρκετές απειλές που όμως κάμφθηκαν γρήγορα λόγω... αποζημίωσης.

Ο επίδοξος "Ράμπο", πρώην αγαπητικός ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, υπηρέτης της οικονομικής πολιτικής των μνημονίων και της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου θα... πλατσουρίζει στο ΠΟΤΑΜΙ.

Θέλετε κάτι επιπλέον να σχολιάσουμε για το πόσο... "αντισυστημικό" και από "νέα υλικά και πρόσωπα" είναι δομημένο το κόμμα του Θεοδωράκη;!

Η απάντηση θα έρθει οσονούπω βέβαια γιατί η Ιστορία έχει δείξει πώς τα κόμματα αυτά είναι, κυριολεκτικά, μιας χρήσεως... σαν τα προφυλακτικά ένα πράγμα!
Χρησιμοποιούνται μια φορά για να...ικανοποιήσουν τις ανώμαλες ορέξεις των επικυρίαρχων σε βάρος του λαού και πετιούνται για να... δοκιμαστεί άλλο με "νέα γεύση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών