Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 01, 2014

Μοιράζει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού το κλεπτο - ΠΑΣΟΚ


Μοιράζει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού το κλεπτο - ΠΑΣΟΚ

Την ώρα που η ελληνική παιδεία πάσχει από έλλειψη χρημάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και για φέτος, κάναμε το καθήκον μας και στηρίξαμε, με τον χαρακτηρισμό “διεθνείς υποχρεώσεις”, τον διεθνή οργανισμό γαλλοφωνίας. Όπου στις διεθνείς υποχρεώσεις μας είναι να πληρώνουμε σχεδόν 3εκ.ευρώ σε έναν οργανισμό γαλλόφωνων χωρών και κυβερνήσεων, με έδρα το Παρίσι, όπου Γενικός Γραμματέας είναι από το 2002 ο Σενεγαλέζος Αμπντού Ντιουφ.
Με αυτά και με άλλα ποσά σε διάφορες “διεθνείς υποχεώσεις” στηρίζουμε τις δημόσιες σχέσεις του Βενιζέλου… Ε, μια χαρά;

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1.  


ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2.  «Σημεία και τέρατα» αποκαλύπτονται συνεχώς γύρω από τα 116 εκατομμύρια ευρώ «μαύρης τρύπας» στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Χρήματα από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τον Τζέφρυ και τους υπόλοιπους ‘‘πρυτάνεις’’ της κλεψιάς και της διαφθοράς, προκειμένου να….πλουτίσουν οι ίδιοι αλλά και να εξυπηρετήσουν βρώμικα πολιτικά σχέδια. Ενδεικτικό της διαχείρισης αυτών των ‘‘μαύρων χρημάτων’’ είναι και τα διάφορα τιμολόγια για εκδηλώσεις, οι οποίες ή δεν έγιναν ποτέ ή ήσαν εντελώς άσχετες με την κομματική δράση του ΠΑΣΟΚ. Το παρακάτω παράδειγμα, όπως περιγράφεται από το καθεστωτικό ‘‘Έθνος’’, είναι χαρακτηριστικό του σε τι ‘‘αετονύχηδες’’ πηγαίνουν τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου: «Για παράδειγμα, υπάρχει ένα τιμολόγιο τον Μάρτιο του 2008 αξίας 80.250 ευρώ με την αιτιολογία ‘‘ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος 20 Μαρτίου’’. Την συγκεκριμένη ημερομηνία όμως το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καμία εκδήλωση, αλλά στο Σύνταγμα υπήρχε μια αντιρατσιστική συγκέντρωση από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και άλλους φορείς άσχετους με το κόμμα».

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3.  Αλήθεια, βρε Ιορδάνη (Χασαπόπουλε), γιατι νοίκιασες 24 στρέμματα στην Ξάνθη για 25 χρόνια ; Θα περπατάς στο δάσος όταν ο λύκος δεν θα είναι εκεί; Για να δούμε τι μας περιμένει ακόμη…


Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών