Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 01, 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ… ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ (Ο «ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ») ΤΑ ΕΚΑΝΕ… ΘΑΛΑΣΣΑ!

anadiarthrosi-tis-astynomias-570-800x533
Αναδιάρθρωση στην… αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ (του Δένδια, που θα έφτιαχνε το ελληνικό… FBI) σκοπεύει να κάνει ο νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Κικίλιας, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το πάντα πολύ καλά πληροφορημένο (εκ των έσω…) «Βήμα»: «Ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλης Κικίλιας γίνεται δέκτης εισηγήσεων υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για σειρά αλλαγών, αφού έχει διαπιστωθεί ότι παρουσιάζονται προβλήματα αστυνόμευσης σε πολλές περιοχές της χώρας αλλά και σειρά διοικητικών αρρυθμιών όπως και προβληματικές ενδοϋπηρεσιακές συνεννοήσεις. Επιτελικοί παράγοντες μιλούν για «σωρεία λαθών» που έγιναν στις πρόσφατες αλλαγές της ΕΛ.ΑΣ. ενώ ορισμένοι επιρρίπτουν ευθύνες στην.....
προηγούμενη πολιτική και αστυνομική ηγεσία μιλώντας για «επιπόλαιες» και εκκρεμείς ενέργειες».
Η αρχή έγινε προχθές με την επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως, το οποίο είχε καταργήσει ο Δένδιας, γιατί ήταν… ευάλωτο σε επιθέσεις αναρχικών στοιχείων. Αλλά, η κατάργηση του Τμήματος και η έλλειψη αστυνόμευσης έφερε έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή ελέγχου του (Ακρόπολης, Μοναστηρακίου και Πλάκας), οπότε αποφασίστηκε η επαναλειτουργία του.
Ασφαλώς, όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο Δένδιας (τον οποίο τα εξωνημένα ΜΜΕ παρουσίαζαν ως τον «πιο επιτυχημένο υπουργό της κυβέρνησης»…), κοινώς τα είχε κάνει… θάλασσα.
(ΥΓ): Βέβαια, ανεξαρτήτως με τη… θάλασσα, υποψιαζόμαστε ότι εδώ υπάρχει και μια προσπάθεια εξευτελισμού του Δένδια, γιατί άρχισε να το παίζει ανοιχτά δελφίνος και τέτοια λάθη δεν τα συγχωρεί ο φον Αντωνάκης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών