Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 23, 2014

Ανθελληνικές κραυγές από το ΣΥΡΙΖΑ για την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου...

Η άτακτη υποχώρηση της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά και του Αθανασίου στο θέμα της ψήφισης του νομικού εκτρώματος που το ονόμασαν "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" έφερε και τις ανάλογες αντιδράσεις από τις γνωστές "δυνάμεις του διεθνισμού", που θεώρησαν εξόχως προσβλητικό για τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα το Ολοκαύτωμα;! των εβραίων να... αμφισβητείται σε αντίθεση με τους χιλιάδες Έλληνες νεκρούς του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Ο αριστερός εσμός του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις βουλευτών του, του πατέρα του ληστή με τα καλάσνικοφ, Βούτση και της μάρτυρα υπερασπίσεως του Ξηρού και γνωστή κολαούζα της πακιστανικής κοινότητας, Κατριβάνου, φρόντισαν να....
ψέξουν τη χούντα Σαμαρά καθώς την εγκαλούν για... "ψηφοθηρία" και άρνηση να πάει την κοινωνία μας ένα βήμα μπροστά στο θέμα της αντιμετώπισης του ρατσισμού.

Μέχρι σήμερα βέβαια ξιφουλκούσαν εναντίον της ψοφοδεξιάς στα κανάλια λέγοντας ουσιαστικά ότι το αντιρατσιστικό θέλει... τροποποιήσεις και δεν είναι επαρκές για να αντιμετωπίσει το θέμα του ρατσισμού της ξενοφοβίας. Η παραπάνω στάση και η αλλαγή της συμπεριφοράς χθες και σήμερα, μετά τη δήλωση Αθανασίου ότι το αντιρατσιστικό μεταφέρεται στις καλένδες, είναι απόδειξη ότι ο αρχική διαφωνία ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου, ήταν απλά μια κεκαλυμμένη αντίδραση της ανθελληνικής αριστεράς ώστε να κοιμίσει τα πλήθη και να δείξει ότι υπάρχει πολιτικό χάσμα μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα η Αριστερά φανερώνει το αποκρουστικό αντεθνικό της μένος. Ωστόσο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα μάχονται για έναν κοινό... ανθελληνικό σκοπό. Απλά το βάρος που θα κουβαλούν και η Πίστη και η Μαχητικότητα των Ελλήνων τους αποτρέπουν να κάνουν το βήμα που θα τους φέρει - ευελπιστούμε - στον, πολιτικό, τάφο τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών