Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 23, 2014

Η κυριαρχία των Εθνικιστών στο διαδίκτυο, τα ποστά της Ε.Ε. και μια έρευνα "ρουφιάνων" για την Ελλάδα

Ως γνωστόν ο μεγαλύτερος εχθρός του Σιωνισμού και της Παγκοσμιοποίησης ακούει στο όνομα "Εθνικισμός". Το έχουν άλλωστε παραδεχθεί οι επικυρίαρχοι και στη Λέσχη τους (Bilderberg) προ ετών, ορίζοντάς τον ως τον κατ' εξοχήν εχθρό, που πρέπει να πολεμήσουν για να επικρατήσει η έκφυλη κοσμοθεωρία τους.

Τα τελευταία χρόνια, με μπροστάρηδες τους "Ηνίοχους κάθε επερχόμενου πολισιτισμού", Έλληνες Εθνικιστές, η ιστορικότερη μορφή βιοθεωρίας των ανθρώπων αναβιώνει ξανά σε όλες τις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου, τρομοκρατώντας το καθεστώς.

Στα πλαίσια αυτά οι δυνάστες των λαών φιμώνουν - "δημοκρατικά" πάντα -, ελέγχοντας όλα τα κατεστημένα ΜΜΕ (Τύπος, Ραδιόφωνο, TV), τη φωνή των Εθνικιστών και φροντίζουν να....
επιβάλλουν το νόμο της...σιωπής ακόμη και τα πολιτικά κινήματα των Εθνικιστών που κυριαρχούν στις χώρες όπως η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Γαλλία και οσονούπω η Βρετανία, η Πολωνία και η Αυστρία.

Το μόνο μέσο που μένει αδέσμευτο, προς το παρόν, είναι το διαδίκτυο. Μπορεί να χρησιμοποιήθηκε από τους τυράννους ως ακόμη ένα μέσο καταστολής και καταδυνάστευσης των λαών, ωστόσο τώρα τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ και οι Εθνικιστικές φωνές κυριαρχούν και ο λαός που έχει στραφεί και σε αυτή τη μορφή της ενημέρωσης αρχίζει να ξυπνά...

Στη Γερμανία λοιπόν η Μέρκελ δέσμευσε, σε σύμπλευση με την Ε.Ε. ένα ποσό της τάξης των 30 εκ. ευρώ!!! - ναι καλά ακούσατε - για να τιθασεύσει τον εθνικιστικό παλμό του διαδικτύου στη Γερμανία. Κοινώς να δημιουργήσει "trolls", blogs και ρουφιάνους που θα στοχεύουν αποκλειστικά στη μείωση της παρεμβατικότητας των Εθνικιστών και να αντλεί στοιχεία τους για... μελλοντική χρήση (φυλακές - πολιτικές διώξεις και άλλα "δημοκρατικά").
Όλα τα παραπάνω ξεκίνησαν από μια έρευνα ενός αμφιλεγόμενου "γερμανικού" ινστιτούτου, που απομυζά το χρήμα των Ευρωπαίων πολιτών για να τους κάνει μαθήματα... πολυφυλετισμού και αποδοχής του ισλαμισμού, που εντόπισε κρυπτόμενο "ακροδεξιό και φιλοναζιστικό λόγο" σε διάφορες ιστοσελίδες - κυρίως των social media.

Αναζητώντας στη σελίδα του την έρευνα ένα μειδίαμα μας ήρθε απευθείας μόλις είδαμε ότι η πρώτη κατηγορία αφορούσε ένα βίντεο στο youtube με τίτλο "Το ισλάμ στην Ευρώπη" και εκεί γινόταν λόγος για τα.... εισαγόμενα πολιτιστικά ήθη που έφερε η θρησκεία του Αλλάχ στην λευκή Ευρώπη, όπως η αύξηση των βιασμών, η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας καθώς επίσης και η γκετοποίηση περιοχών που επιβάλλετε ο "νόμος της Σαρίας" και τους ιμάμηδες να δημαγωγούν για την ιερή υποχρέωση των ισλαμιστών να επιβάλλουν το νόμο του Αλλάχ στους "άπιστους λευκούς Ευρωπαίους με κάθε τρόπο".

Αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα, από τα πολλά παρόμοια, που τέθηκαν στο φάκελο "Ακροδεξία στο διαδίκτυο", και έκαναν τη Μέρκελ να πάρει τα μέτρα της...

Ενδεχομένως πολλοί θα πουν:
"Θα γίνει και στην Ελλάδα κάτι τέτοιο ή θα φοβηθούν;"

Η απάντηση έρχεται ευθύς αμέσως με τον εντοπισμό έρευνας από το 2012 για την ακροδεξία του Ελληνικού διαδικτύου που αλήθεια είναι ότι ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ και τη.. χαρτογράφηση της από τους αντίστοιχους "ερευνητές".

Μη σας φανεί λοιπόν παράξενο αν ο Σαμαράς έχει ήδη δεσμεύσει κάποια εκατομμύρια ευρώ για να... κοντραριστεί μαζί μας και να μας... φακελώσει!
Είναι εντολή των Σιωνιστών το μοναδικό ελεύθερο μέσο να γίνει και αυτό... φυλακή.

Υ.Γ.
Φυσικά, πολλά έχουν αλλάξει από την έρευνα του 2012 και τα στοιχεία είναι εμφανώς... αλλοιωμένα! Το σημαντικό είναι να αναζητήσει κάποιος την αιτία.. Πώς γίνεται ένας "ακροδεξιός" το 2012 να έχει γίνει σήμερα.. μετριοπαθής και υποστηρικτής του Σαμαρά;! Μήπως τα κονδύλια έπιασαν τόπο;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών