Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 23, 2014

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κτηνοτρόφων: Παρέμβαση του Α. Ματθαιόπουλου για την καταστροφή του κλάδου - ΒΙΝΤΕΟ

Το μεσημέρι της Τρίτης και κατόπιν πρόσκλησης των κτηνοτρόφων και του προέδρου των νέων αγροτών ο βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, έδωσε το παρόν στη συνδιάσκεψη που έλαβε χώρα στη Νομαρχία της πόλης όπου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή διαβούλευση με φορείς και πολιτικά κόμματα με σκοπό την συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος σχετικά με τους βοσκοτόπους και την εξισωτική αποζημίωση.

Η παρουσία του Συναγωνιστή όχι μόνο προκάλεσε αμηχανία στους λοιπούς κομματικούς απεσταλμένους, αλλά έφερε και απόγνωση στους βουλευτές της συγκυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που...
αντιλήφθηκαν ότι τα θλιβερά ψέματα και οι ψηφοθηρικές υποσχέσεις τους προς τους κτηνοτρόφους δε θα έμεναν αναπάντητες. Μετά την τοποθέτηση των προέδρων των σωματείων η οποία αφορούσε ως επί των πλείστων την παράθεση των σημαντικότερων προβλημάτων και των αιτημάτων τους προς την πολιτική ηγεσία, πρώτος το λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, ο οποίος κατακεραύνωσε τους παρευρισκομένους βουλευτές του κλεπτοκρατικού τόξου και ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή στέκεται δίπλα στο πλευρό όλων εκείνων που εξαπατήθηκαν από την ανθελληνική συγκυβέρνηση η οποία ευθύνεται για τη διάλυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή κατά την οποία όταν ο Συναγωνιστής αναφέρει την κομματική του ιδιότητα και επιρρίπτει τις ευθύνες για το κατάντημα του κλάδου στα κόμματα της συγκυβέρνησης το ακροατήριο ξεσπάει σε αυθόρμητα χειροκροτήματα και επευφημίες, κάτι που η βουλευτής της ΝΔ προσπάθησε να υποβαθμίσει αργότερα διακόπτοντας τον για να τον ρωτήσει με ειρωνεία με ποιους τρόπους μπορεί η Χρυσή Αυγή να βοηθήσει έμπρακτα τους κτηνοτρόφους. Στην απάντηση πως κανείς από το Κόμμα των Ελλήνων εθνικιστών δεν βάφτισε εθνική αποστολή την εκπλήρωση των καταστροφικών απαιτήσεων των Ευρωπαίων που με το δανεικό τους χρήμα κατέστρεψαν σταδιακά κι ανεπιστρεπτί τον πρωτογενή τομέα παραγωγής της χώρας, η βουλευτής της ΝΔ βυθίστηκε σε αμηχανία και σιώπησε.


Όταν αργότερα έλαβε το λόγο η ίδια για να αναπτύξει τις «ανησυχίες» της κυβέρνησης δέχθηκε την έντονη αποδοκιμασία του αγανακτισμένου πλήθους και σύντομα η υπεροψία της μετατράπηκε σε απολογία με φτηνές δικαιολογίες και υποσχέσεις, σύμφωνα με τις οποίες το κράτος υποτίθεται πως θα αποζημιώσει τους κτηνοτρόφους και θα αποκαταστήσει έτσι τις όποιες αδικίες. Φυσικά όλοι μας γνωρίζουμε ότι το χρεοκοπημένο δημόσιο που ρημάχτηκε από τα αρπακτικά της συγκυβέρνησης ουδέποτε θα αποζημιώσει κάποιον δικαιούχο, όπως ακριβώς έγινε και με τους ροδακινοπαραγωγούς τους οποίους άφησε αβοήθητους ο Σαμαράς μετά την επιβολή του ρωσικού εμπάργκο.
Την ίδια αντιμετώπιση είχε και η Σερραία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορήθηκε για τις επικοινωνιακές κορώνες του κόμματος της που ναι μεν αρέσκεται να παρουσιάζεται ως η μοναδική εναλλακτική πολιτική δύναμη ευθύνης, αλλά στην ουσία οδεύει προς τον ολοκληρωτικό εξευτελισμό μέσω της νέας συγκυβέρνησης που θα προκύψει με τη ΝΔ.

Η επεισοδιακή συνδιάσκεψη έληξε χωρίς να ικανοποιηθεί κάποιο από τα αιτήματα των κτηνοτρόφων κι όπως ήταν αναμενόμενο άπαντες οι βουλευτές του κλεπτοκρατικού τόξου έσπευσαν να δηλώσουν την στήριξη τους στον αγώνα των ανθρώπων που κατέστρεψαν μέσω του ξεπουλήματος της Αγροτική Τράπεζας, της διάλυσης των ταμείων, της υπερφορολόγησης των αγροτεμαχίων, αλλά και της πολιτικής συγκάλυψης όλων των ενόχων από την αντιπολίτευση για λόγους «σταθερότητας».
Ας καταλάβουν επιτέλους οι κυβερνητικοί και οι ακόλουθοι τους πως με τα «αντάρτικα» των γαλάζιων βουλευτών που προέρχονται από κατεξοχήν αγροτικούς νομούς αλλά και με τα ευχολόγια που διαψεύδονται με την ψήφιση καταστρεπτικών νομοσχεδίων δεν θα αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των αγροτών και των κτηνοτρόφων εις βάρος τους. Η διάλυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής είναι ένα από τα πολλά εγκλήματα του μνημονιακού πρωθυπουργού και τα θύματα του έχουν καταλάβει πολύ καλά ποιος είναι ο ρόλος του ιδίου και των εντολέων του. Τρανή απόδειξη η αποθεωτική υποδοχή της Χρυσής Αυγής, στην οποία οι Έλληνες παραγωγοί βλέπουν τη μοναδική υπεύθυνη πολιτική δύναμη που μπορεί να χαράξει μια εθνική στρατηγική μέσω της ανασυγκρότησης του παραγωγικού ιστού της χώρας προς όφελος των ιδίων και της πατρίδος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών