Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 02, 2014

Συνεχίζονται ακατάπαυστα οι αποκαλύψεις για τα "ρατσιστικά" εγκλήματα... Γεωργιανοί σκότωσαν "ευπαθή" - αλλιώς γύφτο - για να του πάρουν τον - κλεμμένο από Έλληνες;! - χρυσό!

kesncztzaq503dd90706823__article
Αποκαλύφθηκαν πλήρως οι λεπτομέρειες της μαφιόζικου τύπου δολοφονίας 60χρονου «ευπαθούς», που έγινε το πρωί της Πέμπτης μέσα στο σπίτι του, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Δράστες της δολοφονίας είναι δύο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Γεωργία, οι οποίοι, αφού μπήκαν στο σπίτι του «ευπαθούς», τον πυροβόλησαν εξ επαφής, με συνέπεια να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Οι δράστες προσπάθησαν στη συνέχεια να εξαφανιστούν, αλλά οι «ευπαθείς» γείτονες του θύματος τους πυροβόλησαν με καραμπίνες, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν και να τους ακινητοποιήσουν.
Όσον αφορά τα....
κίνητρα της δολοφονίας του 60χρονου «ευπαθούς», που είχε πλουσιότατο ποινικό μητρώο…), η Ασφάλεια θεωρεί πιθανό να επρόκειτο για απόπειρα ληστείας, καθώς το θύμα κατείχε χρυσό μεγάλης αξίας, την ύπαρξη του οποίου οι δράστες πιθανότατα πληροφορήθηκαν από άνθρωπο του περιβάλλοντος του 60χρονου «ευπαθούς».
Να τους χαίρονται όλους αυτούς τους… καλούς ανθρώπους, οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών