Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 02, 2014

Δίπλα στον αγώνα των καθαριστριών του Νοσοκομείου των Τρικάλων η Χρυσή Αυγή...


Η Χρυσή Αυγή κοντά στον αγώνα των καθαριστριών του Νοσοκομείου Τρικάλων‏

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους λαϊκούς αγώνες των εργαζομένων όταν δε φέρουν κομματική ταμπέλα και στέκεται αρωγός στα δίκαια αιτήματα των ομάδων που υπόκεινται την,οικονομική, βαναυσότητα της κυβέρνησης του Μνημονίου.
 
Κοντά στις εργαζόμενες στην καθαριότητα του Νοσοκομείου Τρικάλων βρέθηκε ύστερα από πρόσκληση των ιδίων των εργαζομένων,κλιμάκιο της Τ.Ο Τρικάλων. 

Τα μέλη της Τ.Ο εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στον αγώνα των καθαριστριών,και εξέφρασαν τις θέσεις του κινήματος σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου εξυφαίνεται ένα τοπικό πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο, αφού ο εργολάβος που ανέλαβε την καθαριότητα του Νοσοκομείου,έχει απλήρωτες της εργαζόμενες για έξι μήνες, η σύμβασή έργου που έχει έληξε από τον Ιανουάριο του 2014,και νέος........
διαγωνισμός δεν γίνεται, άγνωστο για πιο λόγο.

Η επιθεώρηση εργασίας του νομού, πραγματοποιεί ελέγχους,αλλά ως εκ θαύματος, όποτε έρχεται στο Νοσοκομείο για ελέγχους, οι αρμόδιοι έχουν προλάβει να εξαφανιστούν. Να σημειωθεί εδώ πως διοικητής του Νοσοκομείου είναι συγγενής του πρώην υπουργού της ΝΔ Σουφλιά, αντιπρόεδρος του Νοσηλευτικού ιδρύματος είναι αυτοδιοικητικό στέλεχος της ΝΔ, το Εργατικό Κέντρο του Νομού ελέγχεται από την ΝΔ,και λάμπει δια της απουσίας του από όλα αυτά, ενώ ("συμπτωματικά" φυσικά) στενός συγγενής του εργολάβου είναι στέλεχος επίσης της ΝΔ.
Τέλος, στο χώρο της κινητοποίησης υπήρχαν και συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΚΕ, όπου στην θέα των συναγωνιστών προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης. Η θετική αντιμετώπιση όμως που είχαν οι συναγωνιστές από τις εργαζόμενες, τους ανάγκασαν να καταπιούν την γλώσσα τους,και να αποχωρήσουν πολλοί από αυτούς άρον- άρον, μαζεύοντας μικροφωνικές και ηχεία.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βρίσκεται πάντα κοντά στους εργαζόμενους,σε πείσμα των παλαιοκομματικών και φαύλων πολιτικών της ΝΔ, και σε πείσμα των κάθε λογής και απόχρωσης αριστερών εργατοπατέρων,που οδήγησαν το συνδικαλιστικό κίνημα στην απαξίωση και την παρακμή.
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών