Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 31, 2014

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΑΙ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ

+μ+¦+ψ_Ε_Δ+¬ _Ε+¬_Ζ +Τ+-+¦+¦+φ+¬+_ +π+__Β+¬_Ζ+-+_+ψ+- 17082014

Το ότι η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά προχώρησε στη πολιτική σύληση του Τάφου της Αμφίπολης, είναι ευρέως γνωστό και απεδείχθη περίτρανα με τις φαιδρότητες της επίσκεψης Σαμαρά. Πλέον, το πολιτικό σόου της καπήλευσης της αρχαιολογικής ανακάλυψης από την ΝΔ, περνά στο στάδιο του δημοσιογραφικού σόου, από τους στρατευμένους δημοσιογραφίσκους της ψοφοδεξιάς.
Ο λόγος για.....
την στρατευμένη στο πατριδοκάπηλο στρατόπεδο της ΝΔ δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα, η οποία τέτοιο το περασμένο έτος γαύγιζε κατά της Χρυσής Αυγής και για την αναγκαιότητα να αντιμετωπιστεί η άνοδός της. Είχε μάλιστα φθάσει μέχρι του σημείου να δηλώσει πως η Τελετή Τιμής και Μνήμης της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες, με αναμμένους πυρσούς ήταν θέαμα ανατριχιαστικό!
Επανερχόμαστε όμως στο θέμα μας, το οποίο είναι ο Τάφος της Αμφίπολης, τον οποίο επισκέπτεται πλήθος συμπατριωτών μας από ενδιαφέρον, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Δεν έχουν όμως αυτοί οι «κοινοί θνητοί», την κομματική εμβέλεια μιας Άννας Παναγιωταρέα! Η οποία όχι μόνο εισήλθε στο χώρο όπου λαμβάνουν χώρα οι εργασίες των αρχαιολόγων αλλά και φωτογραφήθηκε για να παρουσιάσει στο πόπολο το κατόρθωμά της!
Δεν αρκέστηκε φυσικά στην φωτογραφία: έπρεπε να δείξει ότι διαφέρει από τον πολύ κόσμο, τους πληβείους, έπρεπε να αποδείξει πως γνωρίζει και έκανε και τη χάρη στους διαδικτυακούς της φίλους να ενημερώσει για στοιχεία της αρχαιολογικής έρευνας, ως παραμάγαζο (ή παρασυναγωγή αν προτιμάτε) του υπουργείου Πολιτισμού. Άλλωστε το κομματικό Κράτος δεν ψόφησε ακόμα, ζει και βασιλεύει υπό το τυραννικό Καθεστώς της Χούντας Σαμαρά. Γι’ αυτό και ουδόλως αισχύνονται οι «πρόμαχοι της ισονομίας», οι «δημοκράτες», όταν δικαιολογούν την παρουσία της κυρίας Παναγιωταρέα με τη φράση: «πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αννα Παναγιωταρέα διατηρεί φιλική σχέση με την γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη».
Στο όνομα των «φιλικών σχέσεων» εξάλλου -όπου φιλικές σχέσεις βεβαίως, προσθέσατε το κομματικές- έγιναν χιλιάδες διορισμοί στο δημόσιο, ενώ χιλιάδες απατεώνες συνέχιζαν να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά παρά το γεγονός πως δεν τακτοποιούσαν τις οφειλές τους. Μερικά παραδείγματα κομματόσκυλων που συνελήφθησαν για χρέη εκατομμυρίων ευρώ προς το δημόσιο, ενώ ασκούσαν παρά ταύτα κανονικά και ανενόχλητα τις δραστηριότητές τους, αρκεί για να πείσει και τον πλέον καχύποπτο.
Επανερχόμεθα στο τέκνο του κομματικού σωλήνα της ψοφοδεξιάς, την Άννα Παναγιωταρέα, η οποία δεν είναι κοινή θνητή και εισήλθε στον αρχαιολογικό χώρο, λόγω των «φιλικών σχέσεων». Γράφει η συγκεκριμένη στις 14 Αυγούστου:
«Είμαι πολύ απασχολημένη και δεν βρίσκω χρόνο για να γράψω στην σελίδα μου (σ.σ. η Χούντα Σαμαρά σας απαγορεύει να γελάσετε. Όποιος τολμήσει να γελάσει αντιμετωπίζει ποινή 2 ετών φυλάκισης τουλάχιστον!), αλλά διαβάζοντας τα ΤΕΡΑΤΑ που γράφονται για τον Τύμβο Καστά και το ταφικό μνημείο που βρέθηκε εντός του μαρμαρόγλυφου περιβόλου, θέλω τουλάχιστον εσείς που με διαβάζετε να ξέρετε την πραγματικότητα». Και παραθέτει 5 σημεία εικασιών με κορυφαίο το εξής:
«Δεν ξέρει κανείς ΠΟΙΟΣ είναι θαμμένος μέσα στον τάφο. Θα το μάθουμε μόλις ανοίξει η θύρα».
Ακολούθως, αν και δεν έχει χρόνο να γράψει στη σελίδα της, μας πληροφορεί -εμάς τους κοινούς θνητούς- θαρρείς και είναι μέλος της ομάδος των αρχαιολόγων για τα επόμενα βήματα, απαριθμώντας επτά σημεία. «Υπολογίζεται ότι θα έχει καθαιρεθεί ο τοίχος-σφράγισμα του τάφου ως την άλλη Παρασκευή, εφόσο ( καθηγήτρια δημοσιογραφίας ΑΠΘ η κυρία, διατηρείται η ορθογραφία του πρωτοτύπου για να την. θαυμάσετε) όλα πάνε καλά»!
Δεν μένει παρά να κάνει νέα ανάρτηση, δια της οποίας θα ενημερώνει τον «λαουτζίκο» πως οι αρχαιολόγοι είναι έτοιμοι να ταυτοποιήσουν το νεκρό μια ημέρα προ της καθιερωμένης ομιλίας του προέδρου της και πρωθυπουργεύοντος της Χούντας, Αντώνη Σαμαρά, στη ΔΕΘ! Η κυρία Παναγιωταρέα, χάρη στις «φιλικές σχέσεις» της, είναι σε θέση να μας ενημερώσει και για την ακριβή ώρα που θα ταυτοποιηθεί σε ποιόν ανήκει ο τάφος. Εάν θέλει βεβαίως και επιπρόσθετα εάν θέλει να το εκμυστηρευτεί στους πληβείους, εμάς. Είναι σίγουρο πως δεν θα θέλει. Και δεν θα θέλει διότι το έργο αυτό το έχει αναλάβει προσωπικά ο ηγέτης του τίποτα και καπηλευτής του Ενδόξου Παρελθόντος, ο υποτακτικός της Τρόικα και των σιωνιστικών οργανώσεων του ανθελληνικού μίσους, ο «πολύς» πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. Η αποστολή της Άννας Παναγιωταρέα περιορίστηκε σε μια φωτογραφία που καταδεικνύει την χυδαία κατάντια του κομματικού κράτους της ψοφοδεξιάς και σε δυο λόγια δίκην προοιμίου για τα όσα σκοπεύει να καπηλευτεί ο Σαμαράς από βήματος της ΔΕΘ.
Στους κοινούς θνητούς, στους πληβείους, στον απαξιωτικά αποκαλούμενο λαουτζίκο επαφίεται το έργο του γκρεμίσματος του κομματικού Κράτους. Έργο το οποίο θα προκαλέσει στην κυρία καθηγήτρια ακόμη μεγαλύτερη ανατριχίλα, από εκείνη που της προκάλεσε το 2013 μια λιτή αλλά ιερή μυσταγωγία της Χρυσής Αυγής, στο αιώνιο Πεδίο των Θερμοπυλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών