Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 31, 2014

Η "Δεξία" του Σαμαρά διαλέγει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανάμεσα στον Κουβέλη και τη... Δαμανάκη!!!!

Από τον θιασώτη του....Τσαουσέσκου, Φώτη Κουβέλη, στην... μαρξίστρια - εβραία;! - Μαρία Δαμανάκη.

Όχι δεν προλογίζει κάποιος τη σειρά των ομιλητών σε συνέδριο κάποιας αριστερής φράξιας ή αν θέλετε το συνέδριο του... Γ' Διεθνούς, αλλά αφορά τις επιλογές του "υπερδεξιού" Σαμαρά για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το ρόλο του... ενορχηστρωτή της επιχείρησης "αριστερός Πρόεδρος" την έχει αναλάβει εξ ' ολοκλήρου ο, παλαιός κομμουνιστής, Χ. Λαζαρίδης και την προώθησή του στο... κοινό ο Μπόμπολας μέσω του MEGA - ΔΟΛ και του "Εθνους".

Σήμερα λοιπόν το "Έθνος" δημοσιεύει τις επιλογές του Πρωθυπουργού Σαμαρά για.....
την Προεδρία της Δημοκρατίας. Μοναδικός σκοπός η παραμονή στην εξουσία που θα επιτευχθεί μονάχα με τη μέγιστη συναίνεση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και των "ανεξάρτητων".

Χαρτογραφώντας το πολιτικό περιβάλλον το "Έθνος" φθάνει στην τελεσίδικη απόφαση για επιλογή προσώπου από την... Αριστερά με τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι να ξεκινούν από τον.... πρόεδρου του 1% - Κουβέλη - και να φθάνουν μέχρι την... "φωνή του Πολυτεχνείου" που εξελίχθηκε σε "φωνή της Ε.Ε. - Καπιταλιστών" και οσονούπω στέλεχος Εταιρείας αφαίμαξης του πλούτου του λαού, Μαρία Δαμανάκη.

Αντί σχολιασμού θα παραθέσουμε δηλώσεις και φωτογραφίες της... υποψήφιας για Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την ψοφοδεξία του Σαμαρά, Μαρίας Δαμανάκη:

"Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο...." (Ρε την.... σοσιαλίστρια που βλέπει ως "κατάκτηση" το Ευρώ και όχι τα... εργατικά δικαιώματα)

2011

«Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες»
 Είδατε διλήμματα η... Αριστερά: Μια ακόμη συνήγορος ... προ Μνημονίου εποχής, της Ε.Ε. και των ΔαΝεισΤών μας που διέλυσαν οικονομικά την Πατρίδα μας και οδήγησαν το Έθνος μας στην καταστροφή..


Η Δαμανάκη το 1981 ως βουλευτής του ΚΚΕ - δίπλα στο Θεοδωράκη - περιχαρής που οι μαρξιστικοί λόγοι της την έφεραν στο Κοινοβούλιο.

Η Δαμανάκη με τον εγκληματία, υπεύθυνο της σφαγής του Καρπενησίου και υπεύθυνο του παιδομαζώματος Χ. Φλωράκη και του απολιθώματος Λ. Κύρκου.


Δώστε ένα τέλος επιτέλους στην ψοφοδεξία και την ηγεμονία της Αριστέρας Έλληνες ψηφίζοντας τη Χρυσή Αυγή και τους Εθνικιστές ώστε να απαλλαγούμε από τα ανθελληνικά σκουλήκια Αριστερά και "Δεξιά"..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών