Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 31, 2014

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ «ΙΩΝ»

DSC_7651w
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το διαρκές "άλλοθι" των εβραίων για τα εγκλήματα των ομόφυλών τους είναι το..."Ολοκαύτωμα";!. Με αρωγό σε κάθε τους επιχειρηματολογία τα δεινά που.. πέρασαν το 41 - 45 επιβάλλουν στο λαό τη διαστρεβλωματική θεώρησή τους ακόμη και για τα πιο ευκρινή γεγονότα - όπως τη γενοκτονία της Γάζας και το ατελέσφορο σφυροκόπημα αμάχων -. Στην Ελλάδα που επιμένει να αντιστέκεται στις δικές τους απόψεις είναι η ώρα να ποινικοποιήσουν και τη σκέψη, ώστε ο κάθε... εβραίος να μην έχει κανέναν αντίλογο και το βασικό του επιχείρημα - "Ολοκαύτωμα" - να είναι το επιμύθιο που θα σφραγίζει την ηγεμονία του στη συζήτηση, με την απειλή της... φυλάκισης του συνομιλητή! 
Θα το επιτρέψει άραγε ο λαός;!

Συνεχίζεται επί καθημερινής βάσεως η σιωνιστική προπαγάνδα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» («Εφημερίδα των σιωνιστών»). Τελευταίο κρούσμα, άρθρο με τίτλο «Το καλοκαίρι που μας πληγώνει στην Ελλάδα», του Σάμμυ Βαρσάνο (που δηλώνει συγγραφέας).
Το άρθρο αποτελεί απάντηση σε κάποιον ακροαριστερό (της λεγόμενης «αντιιμπεριαλιστικής αριστεράς»…), ο οποίος τόλμησε να.....
ασκήσει κριτική στο τρομοκράτος του Ισραήλ. Ο ισραηλινός συγγραφέας, αφού χαρακτηρίζει το άρθρο «δείγμα του νεο-αντισημιτισμού», και επαναλαμβάνει τα γνωστά προπαγανδιστικά κλισέ, περί των ρουκετών και των πυραύλων της Χαμάς, των λαγουμιών και των «ανθρώπινων ασπίδων», περνάει φυσικά από το ολοκαύτωμα και καταλήγει σε διάκριση της «καλής» και της «κακής» ακροαριστεράς, επισύροντας και τον… μπαμπούλα της Χρυσής Αυγής:
«Ο φανατικά αντισιωνιστικός λόγος ορισμένου κομματιού της Ακρας Αριστεράς (σε μια περίεργη ταύτιση με το ακραίο Ισλάμ) που δαιμονοποιεί το Ισραήλ, νομιμοποιεί τον ακροδεξιό αντισημιτισμό. Τρίβουν τα χέρια τους στη Χρυσή Αυγή απαιτώντας με όλο και μεγαλύτερη λύσσα την κατάργηση του κράτους του Ισραήλ, που είναι γέννημα της παγκόσμιας αντιναζιστικής πάλης».
Ποια εννοεί «καλή» ακροαριστερά ο σιωνιστής; Προφανώς, αυτήν που φιλοξενεί την προπαγάνδα του στις σελίδες της (και που έχει τιμηθεί από το ΚΙΣ για τις υπηρεσίες της), την ΑΝΤΑΡCIA του Κωνσταντίνου, τις παρδαλές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις».
πηγή

1 σχόλιο:

  1. O Σάμμυ Βαρσάνο είναι γυιός του Ροφελ Βαρσάνο υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του Μηταφίδη ( ΣΥΡΙΖΑ) στην Θεσσαλονίκη. Η μητέρα του Νταίζυ έχει την προεδρία της WIZO Θεσσαλονίκης, της παγκόσμιας σιωνιστικής οργάνωσης γυναικών.
    Με την ευκαιρία, επισημαίνουμε ότι ο Μπουτάρ Πασά εκτός του Χασντάι Καπόν εξέλεξε και δεύτερο Ισραηλίτη τον Σίμο Μπενσασών, αμφότεροι προερχόμενοι από την Δράση του Σ.Μάνου. Ο υποψήφιος με την Ν.Δ Ιακώβ Αλγκάβα δεν εξελέγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών