Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2014

Νέες δημοσκοπήσεις αποδεικνύουν την καθιέρωση της Χρυσής Αυγής ως Εθνικής Αντιπολίτευσης..

 Σε δημοσκόπηση της ALCO για το «Πρώτο Θέμα», ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 26%, έναντι 22,2% της ΝΔ και η Χρυσή Αυγή 6,2% αρκετά μπροστά από τα παραπαίοντα κόμματα της "δεξιάς" (Αν.Ελ. μετά βίας μπαίνουν στη Βουλή και το ΛΑΟΣ επανέρχεται στα πραγματικά του ποσοστά του 1%) της της αριστεράς (ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής, ΚΚΕ στο 5%) και των "προθύμων" (ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι στο 4%).

Σε δημοσκόπηση της MRB, που δημοσιεύει η «REAL NEWS», ο .....
ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,6%, έναντι 19,9% της ΝΔ και για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη δύναμη με ποσοστά κοντά στο 7%. Οι υπόλοιποι συγκεντρώνουν: ΠΑΣΟΚ το 4,2%, οι ΑΝΕΛ 3,2%,, η ΔΗΜΑΡ 1%, το ΚΚΕ 5,1% και το Ποτάμι 5,6% . 

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, εμφανώς αλλοιωμένα από την πραγματική τους υπόσταση, αποδεικνύουν την κατάρρευση της μνημονιακής Χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου και την ανάδειξη της Χρυσής Αυγής ως την επόμενη Εθνική Αντιπολίτευση σε μια μελλοντική κυβέρνηση (ακρο)Αριστερών.

Όσο και να πετσοκόβουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής βέβαια οι δημοσκόποι το μόνο που πετυχαίνουν είναι να γελοιοποιηθούν ακόμη περισσότερο την ημέρα του ανοίγματος των καλπών, όταν και οι Έλληνες θα έχουν στείλει τους βουλευτές τη Χρυσής Αυγής στα έδρανα της Αξιωματικής Εθνικής Αντιπολίτευσης με διπλάσια ποσοστά από  αυτά που δημοσιεύονται στις μέρες μας στις δημοσκοπήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών