Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2014

Όταν ο Τατσόπουλος χυδαιολογούσε κατά της Χρυσής Αυγής ήταν «μάγκας» - Τώρα που επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ έγινε «χυδαίος»…


Όταν ο Τατσόπουλος χυδαιολογούσε κατά της Χρυσής Αυγής ήταν «μάγκας» - Τώρα που επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ έγινε «χυδαίος»…

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του Πέτρου Τατσόπουλου. Εκφράζοντας την πιο φαιδρή πλευρά της συστημικής πολιτικής, ο έχων έντονες τάσεις ναρκισσισμού και επιβεβαίωσης του ανδρισμού του τύπος αυτός, αντιμετωπιζόταν από τα κυρίαρχα ΜΜΕ ως ο εκφραστής της πιο «μάγκικης» αντίθεσης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τουτέστιν, χυδαίο υβρεολόγιο διαμέσου του μονολόγου του σε τηλεοπτικά στούντιο (δίχως αντίλογο, εννοείται) και ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις ουδείς εκπρόσωπος της λεκτικής (και κυρίως ηθικής και πολιτικής) απάτης του «συνταγματικού τόξου» δεν διαμαρτυρήθηκε για τον οχετό που ξεστόμιζε από το στόμα του. Βλέπετε, το.....
αντικείμενο των ύβρεών του ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επομένως η θρασυδειλία του αυτή όχι μόνο γινόταν ανεκτή, αλλά αντιθέτως προωθούνταν καταλλήλως από τις κατευθυνόμενες φωνές της χειραγωγημένης ενημέρωσης ως δείγμα «δυναμικής απάντησης στους φασίστες».
Όποιος, όμως, τρέφει «φίδι στον κόρφο του», προκειμένου να δαγκώσει κάποιον άλλο, σε δεδομένη χρονική στιγμή θα δαγκώσει και τον ίδιο. Έτσι, λοιπόν, έγινε και τώρα, με τον Τατσόπουλο (στον οποίο κάποιοι κακεντρεχείς προσθέτουν ένα «σ» μετά το πρώτο γράμμα), ο οποίος με τον γνωστό τρόπο έκφρασής του διατύπωσε την εξής γνώμη για το ΠΑΣΟΚ : «Το κωλοκόμμα που λεγόταν και συνεχίζει να λέγεται ΠΑΣΟΚ έχει διαβρώσει τόσο πολύ, με αυτόν τον ποπουλισμό τού ότι “όλοι θα διοριστούμε, με κάθε μέσο και τρόπο και κάθε πλαστογραφία”, όλες τις πολιτικές συμπεριφορές όλων των κομμάτων: από τη Ν.Δ. έως τον ΣΥΡΙΖΑ».
Καταρχάς, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν διαφωνούμε με την έκφραση του Τατσόπουλου  για το ΠΑΣΟΚ. Τέτοιο ακριβώς «κωλοκόμμα» είναι κι αυτόν ακριβώς τον χαρακτηρισμό χρησιμοποιούν για το συγκεκριμένο (απο)κόμμα εκατομμύρια συμπατριώτες μας σε καθημερινή βάση. Αυτό που είναι, όμως, καταδικαστέο αποτελεί η δήθεν «αγανάκτηση» των πασόκων (και όχι μόνον) για τον βαρύτατο χαρακτηρισμό του Τατσόπουλου.
Όταν χυδαιολογούσε κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όταν αμφισβητούσε ευθέως την ανθρώπινη ιδιότητα των Χρυσαυγιτών, τότε ο Πετράκης ήταν καλός, γιατί «έβγαζε το φίδι από την τρύπα», βρίζοντας με τον τρόπο που πολύ θα ήθελαν και οι λοιποί  συνδαιτυμόνες του «συνταγματικού τόξου», αλλά διάφοροι προσχηματικοί λόγοι δεν τους άφηναν. Ας τον λουστούν, επομένως, αφού το «τάισμα» που του έκαναν τόσον καιρό για να εξαπολύει λεκτικούς βόθρους εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  φαίνεται πως τον οδήγησαν στην σκέψη να επεκτείνει κι αλλού το φτηνό επίπεδο των χυδαίων επιθέσεών του. Αυτά και καλό αλληλοφάγωμα, με φρασεολογία τρούμπας και υπονόμου στους «πολιτισμένους» ψευτοδημοκράτες  του «συνταγματικού τόξου».
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών