Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2014

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΕΒΕΛΕΚΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ … ΝΕΑ “ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ”

dscn0086__article

Με αφορμή τις “αποκαλύψεις” των καθεστωτικών ΜΜΕ, την τελευταία εβδομάδα που δεν έχουν καμία ποινική υπόσταση αλλά κυρίως καμία σχέση με την πραγματικότητα, οφείλω να δώσω κάποιες απαντήσεις ως προς την αποκατάσταση της αλήθειας.
Α: Η διαρροή ανακριτικού υλικού από την υπηρεσία της αντιτρομοκρατικής προς τον οποιονδήποτε δημοσιογράφο είναι από μόνη της μια κακουργηματική πράξη.
Β: Τα περισσότερα εκ των τηλεφωνημάτων είναι μέσω παράνομης παρακολούθησης, λόγω του ότι είναι πολύ πιο πριν από το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του Κερατσινίου και αποδεικνύεται ότι.....
οι μυστικές υπηρεσίες μας παρακολουθούσαν πολύ καιρό πριν, εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά.
Γ: Τα τηλέφωνα τα οποία παρουσιάζουν εμένα να υβρίζω είναι κομμένα και ραμμένα έτσι ώστε να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και είναι λίγες ώρες μετά την παράνομη απαγωγή μου από τις αρχές και τις τρεις εφόδους της αντιτρομοκρατικής σε σπίτια που σχετιζόντουσαν με εμένα. Θυμίζω για πολλοστή φορά ότι με κατηγορούσαν και έψαχναν για μεγάλες ποσότητες όπλων και εκρηκτικών αλλά στο τέλος το μόνο που βρήκαν ήταν απλά μαχαίρια κουζίνας για τα οποία και με καταδίκασαν στην τραγελαφική ποινή των δύο χρόνων και έξι μηνών.
Ο κάθε άνθρωπος λοιπόν όταν του παραβιάζονται τόσο βάναυσα και με τόσο αποτρόπαιο τρόπο τα ανθρώπινα δικαιώματά του, μπορεί να πει και πολύ χειρότερα πράγματα σε προσωπικούς διαλόγους του έχοντας αντίστοιχη ψυχολογία με την δική μου.
Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι αυτοί οι διάλογοι είναι «περσινά ξινά σταφύλια», μιας και ήδη έχουν παιχτεί πριν ένα χρόνο και οι αρχές τα έχουν τα είχαν στην κατοχή τους από τότε.
Πού είναι λοιπόν τα “νέα στοιχεία φωτιά”; Προφανώς βρίσκονται με τα οπλοστάσια τα οποία λέγατε ότι θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας από μέρα σε μέρα και με το μαύρο χρήμα της Χρυσής Αυγής όπου διατυμπανίζατε ότι έχουμε, αλλά στη συνέχεια κάνατε γαργάρα το πόρισμα του ΣΔΟΕ το οποίο δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι είμαστε καθαροί σαν διαμάντι. Αφού λοιπόν έχετε εδώ και έναν χρόνο τόσα αδιάσειστα στοιχεία εναντίον μας, γιατί δεν κάνετε αυτό το περιβόητο δικαστήριο ώστε να ξεμπερδεύεται με εμάς μια ώρα αρχύτερα; Η απάντηση είναι απλή. Απλά δεν μπορείτε! Γιατί ήσαστε απλά ανθρωπάκια τα οποία εκτελούν εντολές διεθνών τοκογλύφων και τα στοιχεία «φωτιά» που παρουσιάζετε σαν θησαυρό τόσο καιρό δεν είναι τίποτα άλλο παρά άνθρακας!
Ποιοι είναι όμως αυτοί οι “αδέκαστοι” που μιλούν συνεχώς για εμάς χωρίς εμάς και μας δικάζουν; Ποιοι είναι στη πραγματικότητα αυτοί που θέλουν να αναζωπυρώνουν συνεχώς το μίσος; Ποιοι είναι αυτοί που διαχέουν τα ψεύδη και την προπαγάνδα τους στην Ελληνική κοινωνία, ώστε οι Έλληνες να βλέπουν ως εχθρό τον διπλανό τους και να μην είναι ενωμένοι απέναντι σε αυτό το τερατόμορφο σύστημα; Είναι αυτοί που όταν τα μοσχαναθρεμμένα παιδάκια τους συλλαμβάνονται για ειδεχθή εγκλήματα όπως ένοπλες ληστείες, εμπόριο όπλων και εμπόριο ναρκωτικών κανονίζουν με τους επίορκους – φίλους τους δικαστικούς να γλυτώνουν χωρίς ποινή και στη συνέχεια να μην ακούγεται το παραμικρό απ’ τα διεφθαρμένα τους κανάλια, ώστε να μην φανεί η γύμνια τους μπροστά στον Ελληνικό λαό. Είναι αυτοί που τους αρέσει να «τρέφονται» με το αίμα. Θα μπορούσατε λοιπόν να χαρακτηριστείτε σαν ύαινες ή σαν κοράκια, πιστεύω όμως ότι κάθε πλάσμα σε αυτό τον πλανήτη έχει δημιουργηθεί για έναν σκοπό, οπότε δεν μπορώ να σας χαρακτηρίσω ούτε έτσι.
Το μόνο που σας ταιριάζει είναι αυτό που είστε στην πραγματικότητα… «μεγαλοδημοσιογράφοι”.
Υ.Γ. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να φοβίσει ή να επιβληθεί σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν πάρει απόφαση να μάχονται για Αλήθεια, Ελευθερία και Δικαιοσύνη. Στο τέλος αυτού του “παιχνιδιού” στη θέση του χαμένου θα βρίσκεστε εσείς.
Σωτήρης Δεβελέκος – Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών