Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2014

ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Μέσα στη μαύρη απελπισία είναι ο κατοχικός ψευτοπρωθυπουργός φον Αντωνάκης, που βλέπει ακόμα και τους προστάτες του να τον εγκαταλείπουν ως καμένο χαρτί και να αβαντάρουν τον Τσίπρα. Ωστόσο, ο άνθρωπος είναι άρρωστος με την εξουσία και σκέπτεται να παίξει το τελευταίο του χαρτί και μετά να πάει σε πρόωρες εκλογές, ως δήθεν… αντιστασιακός στους διεθνείς αφέντες. Κι όποιος είναι χαζός και τσιμπήσει, τσίμπησε. Ιδού τι αναφέρει σχετικά η διαδικτυακή του φωνή:
«Η μεγάλη κίνηση του Σαμαρά
Πολλοί αναρωτιούνται τον τελευταίο καιρό γιατί ο Σαμαράς το «πάει χαλαρά». Γιατί δηλαδή αφήνει τον Τσίπρα να.....
αλωνίζει και δεν προχωρά σε κινήσεις που θα δώσουν δυναμική στην Ελλάδα, στην κυβέρνηση και στη ΝΔ.
Δεν είναι, όμως, έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός και οι στενοί συνεργάτες του ετοιμάζονται για την τελική ευθεία, για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια και την τρόικα. Κι όχι επικοινωνιακά αλλά ουσιαστικά. Θα είναι η μεγάλη κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κυβέρνηση και Σαμαράς είναι έτοιμοι για το μεγάλο colpo grosso με τον Πρωθυπουργό να ετοιμάζεται να ρίξει τον «άσο» του στο τραπέζι του πόκερ, να κάνει την στρατηγική του στην πολιτική σκακιέρα, σηματοδοτώντας παράλληλα την ουσιαστική μετάβαση στην μεταμνημονιακή εποχή.
Όπως προκύπτει από τις παρασκηνιακές κινήσεις και επαφές του Πρωθυπουργού, ενδεχομένως να είναι κοντά η μεγάλη κίνηση του Αντ. Σαμαρά να παραιτηθεί η Ελλάδα των δανείων του ΔΝΤ.
Πολλά ασφαλώς κρίνονται και από τη συνάντηση Μέρκελ – Σαμαρά. Αν η καγκελάριος συνεχίσει να είναι στο ίδιο μήκος κύματος, αν συνεχίσει να επιμένει σε σκληρή λιτότητα και δεν δώσει στον Έλληνα πρωθυπουργό τουλάχιστον τη δυνατότητα να κυβερνήσει μια χώρα με λιγότερα μνημόνια, λιγότερα σκληρά μέτρα και περισσότερο φιλολαϊκό προφίλ, τότε όλα θα είναι ανοικτά, ακόμη και οι κάλπες μέσα στο Νοέμβριο».
Βέβαια, το παραπάνω σενάριο απαιτεί να είναι και οι διεθνείς τοκογλύφοι στο κόλπο. Πράγμα εξαιρετικά αμφίβολο, διότι οι πάντες πλέον τα έχουν βρει με τον Τσίπρα, τον οποίο αποκαλούν «πρωθυπουργό εν αναμονή». Άραγε θα τολμήσει ο φον Αντωνάκης να «παίξει» το παιχνίδι μόνος του; Αν το κάνει, μάλλον στο… τρελοκομείο θα καταλήξει, παρά σε εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών