Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2014

Η "Αυγή" του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται...: "Η Χρυσή Αυγή θα αθωωθεί... Θα πρέπει να σκεφτούμε πώς θα τους αντιμετωπίσουμε πολιτικά"

Ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύει η εφημερίδα "Αυγή" - κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ - που σχετίζεται με την επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής και την... κατάληξή της.
Η αρθρογράφος που αυτοσυστήνεται ως "νομικός" -(και ολίγον κρατικοδιαίτη όπως ταιριάζει σε κάθε αριστερό) αναφέρεται στα δύο σκέλη που θα έχει η δίκη της Χρυσής Αυγής. Το νομικό και πολιτικό.
Ενώ φαινομενικά - χρησιμοποιώντας τα ΨΕΥΔΗ στοιχεία του βιβλίου του Δ. Ψαρά που ήταν μια ευγενική  χορηγία των τοκογλύφων και της Μέρκελ (αντισυστημικοί σου λέει ο άλλος μετά...) - τείνει να θεωρεί ότι η υπόθεση είναι δεμένη "ποινικά" αρχίζει σταδιακά να το.....γυρίζει και ουσιαστικά να προδικάζει ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι βουλευτές της, που σήμερα είναι έγκλειστοι, θα αφεθούν ελεύθεροι και ως Ήρωες θα βρίσκονται ξανά στο πολιτικό προσκήνιο.

Αφορμή για να γράψει κάτι τέτοιο είναι το γεγονός ότι.....
για να χαρακτηριστεί μια ομάδα ως "εγκληματική οργάνωση" θα πρέπει να έχει σαφή "οικονομικά οφέλη" κάτι που αποδείχθηκε που στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής δεν ισχύει μετά από αλλεπάλληλους ελέγχους του ΣΔΟΕ και την αποδοχή ότι είμαστε "καθαροί σαν διαμάντια", με πρώτο από όλους τον Αρχηγό, Ν. Μιχαλολιάκο που μάλιστα του επιστράφηκαν και τα χρήματα που είχαν εντοπιστεί στο διαμέρισμά του.

Καταλήγει λοιπόν η ΣΥΡΙΖΑια νομικός μια εμφανή ηττοπαθή στάση ότι "νομικά αποτύχαμε τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε πολιτικά τις συνέπειες της απελευθέρωσης..".

Διαβάστε λοιπόν τα λεγόμενά της:

Η συγκυρία είναι πολύ προφανής για να μην την επισημάνουμε: αν ο Κώδικας τροποποιηθεί, η κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης εκπίπτει σε σύσταση συμμορίας, ή πιο απλά, το κακούργημα γίνεται πλημμέλημα και οι προσωρινά κρατούμενοι βγαίνουν έξω ως αδίκως διασυρθέντες ήρωες. Το διακύβευμα, λοιπόν, είναι περισσότερο πολιτικό και λιγότερο νομικό. Η νομική τεκμηρίωση της υπόθεσης, μολονότι σημαντική, δεν αρκεί. Στόχος μας πρέπει να είναι η πολιτική αναμέτρηση με τη Χρυσή Αυγή. Πέρα από τα τεχνικά δικαστηριακά, υπάρχει ένα επίδικο: να τους τελειώσουμε πολιτικά.

Υ.Γ.
Η κατακλείδα λοιπόν είναι "να τους τελειώσουμε πολιτικά...".. Αν και ακούγεται ως απειλή είναι και η Αλήθεια. Το σύστημα παραδέχεται την ήττα του και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες....!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών